Șoc și groază, lângă Oborul din Mangalia! [galerie FOTO]

0
1625

Azi am decis sã mã pregãtesc pentru sfârșitul de sãptãmânã și, totodatã sã merg duminica la obor, ca sã pot cumpăra produse direct de la producãtori, încurajând astfel micii producãtori din satele învecinate.

Naiv din fire, am crezut cã oborul mult trâmbițat în campaniile electorale a fost construit deja și eu nu știu unde se aflã (crezând cã i-au schimbat locația). Am întrebat mai mulți oameni și am ajuns la “locul cu pricina”…

Șoc și groazã!

Nu voi face nici un fel de comentarii la adresa cuiva, voi lăsa în schimb imaginile sã vorbeascã.  😥 😥 😥

Știți cã, dacã folosești gps-ul (ca turist sau localnic) pentru a ajunge în Mangalia, în Coloniști, aceasta este prima rutã pe care ești dirijat, afișându-se în toatã splendoarea ei ???

Bun venit în Municipiul Mangalia!!!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

P.s. Nu mai putem trãi în indiferența aceasta! Este vorba de sãnãtatea noastrã și de modul cum suntem priviți de toți cei care vin în Mangalia, din alte localitãți! Noi, aici, încercăm sã arãtãm cã vedem și cã ne pasã! Unde este Spiritul Civic?

Haideți sã scoatem orașul din gunoaie!” (H.M).


N.red: Din informațiile noastre, se pare că terenul din imagini – care a fost al Fabricii de In, ar aparține în prezent unei societăți comerciale ce nu are sediul în municipiul Mangalia.


Mangalia News, 22.06.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply