Alerg pentru Autism, cros-maraton derulat la Mamaia timp de 24 de ore!

0
1616

farmec.ro
carturesti.ro%20

Editia de Sud: Sâmbătă, 5 mai, la ora 10.00, pe plaja Mamaia, debutează cursa Alerg pentru Autism Marea Neagră” care se va desfășura timp de 24 de ore! Participanții vor achita o taxă în valoare de 50 de lei, iar din fondurile obținute se intenționează amenajarea unei plaje în Mamaia pentru persoanele cu dizabilități și autism.

Traseul stabilit de către organizatori este Piațeta Perla – Café del Mar – retur, în total 3 km.

Se va alerga/merge pe nisip, pe malul mării, lângă firul de apă. Se recomandă ținuta sport, fiecare participant având posibilitatea să alerge oricând pe parcursul celor 24 de ore, cu obligația de a fi prezent la Start, sâmbătă, 5 mai, ora 10.00 și la Sosire, duminică, 6 mai, ora 10.00. 

Inițiatorii acestui proiect sunt Adrian și Cristina Gemănaru, care fac o echipă al cărei scop este acela de a ajuta copiii.

”Începând cu anul 2008, am pus bazele Centrului ”Marea Neagră” și am desfășurat o activitate corectă și profesionistă de care noi suntem mândri. Am pus toată priceperea, îndemânarea și experiența noastră pentru a realiza un proiect viabil, serios și performant . Punem multă pasiune și dragoste în munca ce o desfășurăm zi de zi cu toți beneficiarii noștri și încercăm în fiecare moment să aducem lucruri unice pentru recuperarea acestor copii speciali.

Cele mai bune idei, le avem atunci când alergăm. Am inovat conceptul “ALERG pentru AUTISM MAREA NEAGRĂ”, spun organizatorii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La această alergare-maraton s-au înscris și membrii Cluburilor ”Rotary” și ”Interact” (aripa tânără a Rotary alcătuită din copii cu vârste cuprinse între 14 – 18 ani) din Mangalia. Astfel, din partea organizației mari vor participa 12 membri, iar de la tineri, 8 membri.

Marcela Stancu a declarat pentru ”Ediția de Sud” că este încântată de inițierea acestui proiect și speră ca un program similar să fie pus în practică și pentru copiii cu autism din Mangalia.

Din păcate, la Mangalia, numărul copiilor cu autism este foarte mare, iar aceștia, la rândul lor, au nevoie nu doar de o plajă proprie, cât mai ales de terapie gratuită care să îi ajute să se recupereze și astfel să devină perfect integrați în orice activitate de la cea școlară până la cea profesională. (editiadesud.ro).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply