Povestea pianului din Vama Veche:
„Ne-am gândit la el ca la un om bătrân, care își trăiește ultimele clipe de viață, îl lăsăm să își trăiască fericirea aici!”

0
2617

Singurul pian care face senzaţie fără să i se atingă o singură clapă a rămas în bătaia valurilor, la Vama Veche. A devenit simbolul muzical al staţiunii şi apare în fiecare album de vacanţă al turiştilor.

Cei mai încântaţi de pianul lor sunt proprietarii care l-au adus pe plajă, cu doar câteva sute de lei. Nici nu și-ar fi imaginat că va deveni un simbol al Vămii, care va acompania baladele de dragoste ale îndrăgostiților „cu dor de mare” în suflet și chitări la piept.

În cea mai îndepărtată stațiune de pe litoral, vamaioții au început să se întoarcă în ultimii ani și pentru pian.

În numai un an, a devenit cel mai fotografiat pian din România.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

După decenii de anonimat, pianul cu coadă scurtă cunoaşte acum faima. Peisajul aminteşte izbitor de filmul de Oscar al lui Jane Campion – „Pianul”, din anul 1993. Și, dacă nu ne credeți pe cuvânt, ar fi bine să dați un reply, să închideți ochii și să ascultați valurile care lovesc clapele pianului. Nu trebuie să mergeți până la Hollywood să trăiți pe viu această experiență, ci doar până la Vama Veche, la cinci ore de mers cu mașina de București. Sau cu trenul.

Vă invităm să citiți articolul integral aici.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply