Solicitați o repartiție de locuință? Doriți spațiu de la municipalitate pentru sediu de asociație sau fundație? Nimic mai simplu: Adresați-vă comisiei SSCÎ!

0
1014

Solicitați o repartiție de locuință? Doriți să vă clarificați situația juridică a locuinței din patrimoniul municipalității, în care locuiți? Doriți spațiu de la municipalitate pentru sediu de asociație sau fundație?

Nimic mai simplu: Adresați-vă comisiei SSCÎ! (Comisia Socială, Sănătate, Culte și Invățământ).

Este o comisie a Consiliului Local Mangalia, formată din 7 consilieri: Mihai Sorin, Ciuraru Valentin, Ali Leila, Silistra Elena-Alexandra, Ioniță Dragoș, Foleanu Paul și Menabit Ozghiun.

Conform ROF al CL, Comisia Socială, Sănătate, Culte și Invățământ: 

– analizează dosarele cu cereri pentru locuințe și propune Consiliului repartizarea acestora persoanelor îndreptățite;
– analizează cererile pentru sediu ale asociațiilor, fundațiilor, formațiunilor politice de pe raza municipiului și propune Consiliului Local repartizarea de spațiu cu altă destinație decât locuință către acestea.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cererile și sesizările adresați-le către comisia SSCÎ, la registratura Primăriei. Conform legii, secretarul comisiei, consilier Ciuraru Valentin, este obligat să vă răspundă în maxim 30 zile, cu privire la problema solicitată, sau cu o programare pentru audiență în fața comisiei, pentru a expune solicitarea. (Menabit Ozghiun, consilier municipal).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply