Garsoniera 2 în 1: 3 pași pentru o locuință de vis

0
2961

Daca locuiesti sau te vei muta intr-o garsoniera, cel mai probabil te gandesti la amenajarea acesteia cat mai inteligent. Datorita spatiului redus pe care il ai la dispozitie, trebuie sa faci alegeri tinand cont de cum vei dori sa utilizezi camera. Insa, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa faci compromisuri si ca locuinta ta nu poate arata asa cum iti doresti!

In cazul in care visezi la o camera odihnitoare, perfecta pentru a te relaxa, dar, in acelasi timp, iti doresti sa ai la dispozitie si un living in care sa iti primesti musafirii, trebuie sa stii ca acest lucru este posibil!

Iata cum poti amenaja o locuinta de dimensiuni reduse, pentru a te bucura de aceasta la maximum!

·      Achizitioneaza o canapea extensibila

In loc de pat, pentru a crea mai mult spatiu, poti apela la o canapea extensibila sau la un coltar. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Acestea ocupa mult mai putin loc, dar se pot transforma atat intr-un pat comod, bun pentru odihna, cat si intr-o piesa de mobilier perfecta pentru adunarile cu gasca la tine acasa.

Daca esti in cautarea celor mai bune produse, găsești peste 20 de modele la coltare extensibile pe Mobiladmd, dar si canapele care pot fi potrivite pentru camera si gusturile tale! Cand alegi produsul pe care vei dormi, trebuie sa ai in vedere si calitatea si durabilitatea acestuia, dar si design-ul si culoarea potrivite cu stilul decorativ.

·      Alege piese de mobilier are indeplinesc mai multe functii

Acestea sunt perfecte pentru incaperile de dimensiuni reduse, pentru ca  sunt multifunctionale. De exemplu, cu un singur click pe https://www.mobiladmd.ro/25-comode-televizor-si-noptierevei gasi o gama diversa de produse disponibile in diferite modele sau culori, pe care le poti folosi atat pentru depozitare, cat si pentru a aseza televizorul. De asemenea, pentru haine, poti achizitiona un dulap care nu iti ocupa foarte mult loc, dar care are spatii amenajate in asa fel incat sa le poti folosi in mod inteligent.

·      In loc de biblioteca, foloseste etajere

Pentru carti si obiecte decorative, in locul unei biblioteci poti folosi etajere. Acestea se monteaza pe perete, sunt mai ieftine si nu iti ocupa loc! In plus, avantajul acestora este ca le poti amplasa oriunde, pe orice perete iti doresti. In felul asta, nu va trebui sa renunti la obiectele preferate, dar te vei bucura de cat mai mult spatiu in locuinta ta!

Pentru a avea o camera cat mai aerisita si spatioasa, este importanta si ordinea.

De asemenea, poti vopsi peretii in culori deschise, pentru ca acest lucru va da impresia unei incaperi mai mari! Daca tii cont de aceste lucruri, te vei bucura de o camera multifunctionala, in care te vei putea odihni cum trebuie si, in acelasi timp, in care te poti distra alaturi de prieteni!


Mangalia News, 13.04.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply