O mare companie din SUA vrea să dea lovitura în România: provoacă un real CUTREMUR pe piața asigurărilor auto

0
1010

Piața asigurărilor auto din România va avea parte de un nou jucător extrem de important. Compania Watford Insurance plănuiește să intre pe piața din România, iar principalul avantaj pe care îl oferă este prețul scăzut al asigurărilor auto.

Watford Insurance a notificat deja Autoritatea de Supraveghere Financiară privind intenţiile sale şi a depus şi cerere pentru a intra în Biroul Asigurătorilor Auto din România (BAAR).

Aceasta înseamnă că peste o lună, cel târziu în luna iunie, ar trebui să înceapă să vândă pe piaţa locală.

Intaro, compania carea va administra operaţiunile Watford în România, a demarat deja procedurile pentru stabilirea tarifelor, a ţintelor de vânzări, dar şi pentru dezvoltarea canalelor de vânzare. Din informaţiile Capital, Watford a trimis deja drafturi de contract către cei mai mari brokeri locali din domeniul asigurărilor.

Firma se va concentra exclusiv pe segmentul persoanelor fizice şi vrea o cotă de piaţă de 2% în primul an de activitate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ținta predilectă vor fi şoferii din oraşe mici şi medii, pentru care Watford intenţionează să facă cele mai bune oferte. Motivul pentru care firma se va concentra în astfel de zone este că numărul şi gravitatea accidentelor este mai mică în localităţile mai puţin aglomerate.

stiripesurse.ro, 09.04.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply