Pro Artis Mangalia:
DIALOGUL GENERAŢIILOR – Expo III-IV

0
2439

Pro Artis Mangalia: DIALOGUL GENERAŢIILOR – Expo III-IV.

Sub genericul “DIALOGUL GENERAŢIILOR”, selecţia de astăzi cuprinde alte creaţii plastice ale elevilor Şcolii Gimnaziale nr. 5 „Gala Galaction” din Mangalia.

Expoziţiile se constituie în veritabile dialoguri-concurs al generaţiilor de elevi care s-au perindat prin această școală-etalon al Mangaliei în ultimii 15 ani şi au fost îndrumaţi cu pasiune să descopere tainele frumosului artistic de către profesorul de Educaţie plastică Traian Lupu, elevi încununați în acei ani (2008-2010, n.r) cu laurii unor prestigioase concursuri internaţionale din Japonia, Elveţia şi Italia.

Continuăm astăzi DIALOGUL cromatic al generațiilor, împreună cu membrii cercului de pictură PRO ARTIS, care a funcționat între anii 2005-2010, la Școala Gimnazială nr. 5 ”Gala Galaction” din Mangalia.

Un simplu click aici și veți intra în lumea culorilor, a viselor frumoase ale copilăriei. Veți vedea albumele cu lucrările incluse în EXPOZIȚIILE VIRTUALE III și IV.

Aceste albume cu planșe ale elevilor ”galactieni” din acei ani pot fi un foarte util material didactic pentru noile generații de copii, pentru toți iubitorii de frumos.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mulţumiri, micilor artiști plastici (de la vremea aceea!), pentru că au lăsat după ei ceva frumos și folositor pentru generaţiile viitoare de elevi şi pentru spiritualitatea Mangaliei!

Ce mai fac micii pictori și graficieni de atunci, tinerii de astăzi? Or fi și ei părinți? Pe toți cei / cele care vă regăsiți în imagini sau în picturile de atunci, vă invităm să ne scrieți pe adresa de e-mail a redacției: [email protected] 

Articole pe această temă: 

Pro Artis Mangalia – Un dialog cromatic al generatiilor, partea I

Pro Artis Mangalia: DIALOGUL GENERAŢIILOR – Expo II


Mangalia News, Sâmbătă, 07.04.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply