Trenduri în primăvara 2018: Blugi cu talie înaltă și cămăși de damă office

0
2554

Trenduri in primavara 2018. Te preocupa moda? Vrei sa fii mereu in tendinte? Astepti cu nerabdare colectiile noi in fiecare sezon? Pentru primavara aceasta trebuie sa stii doar atat: se poarta blugii de dama cu talie inalta si camasile de dama office. Dar cum diversifici o astfel de tinuta si cum porti combinatiile rezultate? Vei afla imediat!

Alege o pereche de blugi dama in functie de silueta ta

Blugii nu se vor demoda niciodata. Cand esti fotomodel si iti cauti o pereche de blugi, este simplu sa gasesti imediat ceea ce iti vine bine. Dar pentru majoritatea femeilor, acest lucru presupune mult timp, multa rabdare si multe probe in cabinele magazinelor. Jeansii skinny, evazati, prespalati, cu talie inalta sau joasa, cu buzunare, cu accesorii si lista poate continua. Fiecare model de blugi pentru dama are avantajele lui in functie de silueta pe care se aseaza, asa ca descopera aici cateva modele gandite conform noilor tendinte in moda.

Pantalonii inchisi la culoare vor subtia intotdeauna talia, dar asta nu inseamna ca nu poti purta jeansi prespalati. Zonele deschise de pe coapse iti vor alungi picioarele, lucru pe care multe femei si-l doresc. Blugii rupti de dama iti vor oferi un aer tineresc, modern si trendy. Dar alegerile pe care le faci trebuie sa fie asumate. Iar de la „a fi la moda” pana la a trece in ridicol este o linie foarte subtire. Oricine poate purta orice. Depinde doar cum o face. Ce combinatii alegi si care este atitudinea cu care porti fiecare haina, te priveste doar pe tine. Probeaza pana gasesti ceva care iti vine bine sau cere sfatul consultantilor din magazine.

Cand alegi o preche de blugi cu talie inalta? Si mai ales, cand NU trebuie sa ii alegi!
Blugii cu talie inalta sunt clasici. Raman in acelasi timp moderni si au chiar si o nota de eleganta. Dar poate purta oricine jeansi cu talie inalta?

Ei, bine, acest tip de pantaloni sunt recomandati femeilor cu silueta in forma de clepsidra, accentuand simetria corpului, dar si minionelor, pentru ca se obtine un efect vizual de alungire al picioarelor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Indiferent ca sunt in mare voga in aceasta primavara, daca ai coapsele late sau picioarele mai scurte decat partea superioara a corpului, atunci evita pantalonii cu talie inalta, pentru ca iti vor accentua exact acele zone pe care nu vrei sa le scoti in evidenta.

Alegi o pereche de jeansi clasici sau o pereche de blugi rupti pentru dama?

Desigur, un aer tineresc si chiar un pic rebel este dat de blugii rupti de dama. Pentru ca, nu este asa, este cool sa fii din randul „fetelor rele” din cand in cand. Dar nu exagera! Este o piesa vestimentara destul de sensibila. Pe langa faptul ca ai nevoie de o piele a picioarelor catifelata, ingrijita si cu aspect placut, nu pot fi purtati in orice sezon sau la orice iesire din casa. Ar fi exagerat sa ii porti la serviciu sau iarna (nu, nu este cool sa porti jeansi rupti cu colanti pe sub ei).

In acelasi timp, modelul clasic, cu un croi simplu, va fi mereu la moda si va bate trecerea sezoanelor. Ca sa nu mai spunem ca poate fi combinat cu o multime de piese vestimentare pentru a obtine o tinuta speciala de fiecare data.

Jeansi la birou purtati cu o camasa de dama

Nu putini au incercat sa introduca blugii ca piesa vestimentara. De la aparitii la gale purtand o pereche de jeansi si un sacou black tie pana la inlocuirea pantalonilor cu dunga. Dar nu incerca astfel de combinatii. Trendsetterilor le este permis acest lucru. Sunt persoane publice vanate tocmai pentru astfel de combinatii. Ceea ce conteaza este ca astazi poti purta blugi la serviciu fara vreo temere ca incalci vreo norma sociala.

In plus, daca tii la aspectul office, poti incerca o combinatie cu diferite modele de camasi pentru femei, simple, cu broderie, cambrate sau tunici, in sau peste pantaloni.

Asorteaza o camasa de dama casual pe care o poti gasi pe site-ul Hermosa, cu o pereche de jeansi cu talie inalta pentru dama si vei obtine o tinuta trendy pe care o poti purta la serviciu, dar si la iesirile cu prietenii. Sau combina o pereche de pantaloni clasici cu o camasa de dama office si o pereche de pantofi cu toc si vei fi gata pentru o conferinta sau o intalnire cu un client la sediul acestuia.

Si pentru ca pana la urma moda este trecatoare, conteaza sa alegi piese vestimentare ce vor trece testul timpul. In final, trebuie doar sa te simti bine in tinuta aleasa de tine.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply