Bani pentru școala ta! Liceele din țară pot beneficia de finanțări de până la 10.000 euro

0
922

A inceput a sasea editie a competitiei nationale de educatie financiara Bani pentru scoala ta™! A sasea editie a Competitiei nationale de educatie financiara Bani pentru scoala ta™ aduce din nou finantari de pana la 10.000 de euro pentru liceele din Romania.

Elevi de liceu cu varsta mai mare de 15 ani, dar si absolventi, profesori, parinti si alti sustinatori ai unitatilor de invatamant pot castiga pentru scolile lor finantari de pana la 10.000 de euro, daca urmeaza in perioada 1 martie – 31 martie 2018 trainingurile online gratuite de educatie financiara – modulele BaniIQ™ si Banii pe net™ – disponibile pe site-ul Competitiei – www.banipentruscoalata.ro

Fiecare liceu este inregistrat automat in Competitie odata cu inscrierea elevilor si sustinatorilor sai in training si acumuleaza EUROpuncte pentru fiecare persoana care urmeaza modulele online si completeaza testul de verificare a cunostintelor. Saptamanal, pe site-ul www.banipentruscoalata.ro, va fi anuntat clasamentul intermediar al liceelor sustinute in Competitie.

Institutia de invatamant cu cel mai mare numar de sustinatori va beneficia de un premiu constand intr-o suma in euro egala cu numarul acestora, in limita a 10.000 de euro. De asemenea, vor primi premii si primele trei scoli care vor atrage primii 1.000 sustinatori fiecare. Premiile vor fi folosite exclusiv pentru modernizarea scolilor, dotarea laboratoarelor, a claselor, achizitia de echipamente sau resurse educationale.

Editia curenta a Competitiei nationale Bani pentru scoala ta™ este organizata de Junior Achievement (JA) Romania in cadrul programului national de Educatie financiara JA – modulele blended learning BaniIQ™ si Banii pe net™, ce au ca scop formarea abilitatilor de administrare eficienta a resurselor financiare si de a lua decizii responsabile. Programul este sustinut de Visa si bancile partenere.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

In editia precedenta, peste 35.000 de elevi, profesori, parinti si alti membri ai comunitatilor locale au participat la Competitie si au avut acces la informatii esentiale despre bugetul personal, venituri, cheltuieli, investitii si relatia cu banca, dar si despre eCommerce, drepturile celor care cumpara online, securitatea in mediul online, taxe si impozite.

„Experientele si informatiile acumulate prin parcurgerea training-urilor reprezinta o importanta gama de notiuni care ma va indruma in viata spre cele mai bune decizii pe plan financiar. Ocazia de a aduce o contributie fata de laboratoarele de informatica, in care imi petrec cea mai mare parte a timpului, m-a incantat de la bun inceput si m-a mobilizat sa conving tot mai multe persoane sa parcurga aceste training-uri”, a declarat Aldea Alina, eleva la Colegiul National Alexandru Ioan Cuza din Galati.

Pe parcursul primelor cinci editii ale Competitiei nationale Bani pentru scoala ta™, JA Romania a investit, prin sustinerea Visa si a bancilor partenere, peste 150.000 de RON in modernizarea scolilor si liceelor.

Mai multe informatii despre competitie, traininguri, premiu si regulament de participare gasiti pe www.banipentruscoalata.ro! Mult succes!


Mangalia News,07.03.2018.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply