EVENIMENT CULTURAL! Monumentul Tropaeum Traiani de la Adamclisi, un VIDEOCLIP marca Claboo Media, prezentat în mari muzee din Europa!

0
1410

EVENIMENT CULTURAL! Monumentul Tropaeum Traiani și Cetatea de la Adamclisi, videoclipuri realizate de Bogdan Dumitru de la Claboo Media Constanța, au fost prezentate, anul acesta, în mari muzee din Europa. Aceste splendide filme de prezentare a celor două obiective turistice importante din județul Constanța, fac parte din proiectul mare intitulat ”Romania VR”, prin care autorul dorește să aducă turiști din toată lumea, care să vadă aceste impresionante vestigii istorice din România. Proiectul este dedicat Centenarului Marii Uniri și, până acum, realizat din fonduri proprii. Credem că ar fi binevenit sprijinul autorităților locale pentru acest proiect original care, iată a primit până acum aprecierile deosebite ale specialiștilor din mai multe țări.

Bogdan Dumitru: ”Proiectul prezintă, pentru început, cetățile și monumentele istorice din Dobrogea. Am început cu Adamclisi, iar după o lună am fost contactat de Ana Cezarina Fulger, profesor universitar de istorie din Roma, care a găsit clipul pe net și mi-a spus că este unul dintre cele mai bune clipuri făcute pe această temă. În mai, anul acesta, le-am dat clipul și s-au dus cu el la Conferința de la Zagreb, iar acum este prezentat la Muzeul de Istorie din Roma, situat lângă Muzeul Vaticanului. (Regio Calabria, Congres ”La giustizia di Traiano”). Conferința de la Regio Calabria a avut loc în perioada 3/5 Noiembrie 2017, iar Conferința internațională din cadrul celui de al IV-lea Congres Internațional al Provinciilor Danubiene, între 15-17 noiembrie, la Zagreb”.

Felicitări, Claboo Media! Bravo, Bogdan! Ținem aproape!


Mangalia News, Miercuri, 29.11.2017.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply