VEȘTI BUNE! Sala de spectacole și foaierul Casei Tineretului vor fi reamenajate și puse GRATUIT la dispozitia școlilor și liceelor din Mangalia

0
1183

FUNDATIA JUDETEANA PENTRU TINERET CONSTANTA, cu sediul in Constanta, b-dul Tomis, nr. 46, et. 1, va demara in perioada 3 martie – 1 septembrie 2018, proiectul de reamenajare a salii de spectacole si a foaierului din incinta Clubul Tineretului, situat in Sos. Constantei, nr. 43, Mangalia, jud. Constanta.

Proiectul se realizeaza in baza unor finantari obtinute de catre Fundatia Judeteana pentru Tineret Constanta si are ca scop reamenajarea salii de spectacol care are o capacitate de 250 de locuri si foaierului aferent acestei sali. Obiectivul principal este de a se redeschide aceasta sala de spectacole pentru organizarea de spectacole pentru tineri, intruniri, seminarii, conferinte.

Lucrarile ce se vor derula in cadrul acestui proiect sunt de reamenajare scaune, scena si instalatia de lumini si sonorizare, iar in foaier se va amenaja o receptie pentru tinerii care vor beneficia de aceasta sala.

Sala va fi pusa la dispozitia scolilor si liceelor gratuit, pentru realizarea de spectacole, intruniri, serbari scolare pentru tineri.

Fundatia Judeteana pentru Tineret Constanta,

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Presedinte,

Carmen Draghici.


Mangalia News, Marți, 17 octombrie 2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply