Mangalia lansează videoclipurile din cadrul proiectului “Promovarea Patrimoniului Cultural Regional în 3D” [galerie FOTO]

0
1143

Mangalia – “Promovarea Patrimoniului Cultural Regional în 3D”

Primăria Municipiului Mangalia vă invită în zilele de vineri, 8 septembrie și sâmbătă, 9 septembrie, la evenimentul dedicat lansării videoclipurilor de promovare din cadrul proiectului „Advertising of Regional Cultural Heritage in 3D”, PROJECT CODE 15.2.1.065. Proiecțiile vor avea loc începând cu orele 21:30, în Piața Republicii din Mangalia, pe platoul din faţa Casei de Cultură.

Acesta este un proiect de protejare, conservare și promovare a patrimoniului cultural și natural în zona transfrontalieră romano-bulgară, finanțat prin Programul Regional de Cooperare Transfrontalieră Romania- Bulgaria, Axa-Prioritară 2 – O regiune Verde. Entităţile responsabile de implementarea proiectului sunt: U.A.T. Balcik, în calitate de Beneficiar Partener – Lider și U.A.T. Mangalia, în calitate de Beneficiar – Partener, iar Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, în calitate de Autoritate de Management.

Proiectul constă în organizarea unor evenimente în aer liber, în cadrul cărora vor avea loc proiecții video, 3D, pe fațada Casei de Cultură din Mangalia, timp de 90 de zile. Obiectivul general al acestuia este dezvoltarea coeziunii economice și sociale a zonei transfrontaliere Mangalia – Balchik, prin îmbunătățirea modului de punere în valoare a moștenirii culturale în zona transfrontalieră. Obiectivul specific îl reprezintă prelungirea sezonului estival pe o perioadă cât mai lungă de timp. (Comunicat primit de la Biroul de presă al Primăriei Mangalia).


Mangalia News, vineri, 8 septembrie 2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply