Curs de circulație rutieră.
La volan, “ca zmeii”, prin Mangalia!

0
1744

AȘA NU!

1.”Zmeul” zilei, cu CT 09 MLI, imi taie fata de doua ori, respectivul avand si un copil mic pe bancheta din spate. Dupa ce il claxonez, deschide portiera :)), sa se arunce eventual…, nu am inteles scopul.

Veneam cu familia din Bulgaria, ieri, cand individul facea slalom si manevre din astea surpriza, cu un copil care statea in picioare pe bancheta din spate si se tinea de tetiera lui “Schumaher”.

Astia nu-si schimba comportamentul daca nu se ia cineva de ei, sau nu li se atrage atentia, trebuie sa existe o forma de educare si pentru genul asta de oameni”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

2.”In Mangalia, iarasi, masini parcate pe trecerile de pietoni, la greu…. Iar Politia da amenzi daca parchezi masina cu o roata pe nisip in parcare la Cerna… E frustrant sa vezi Politia ca se ia de chestii stupide si inutile, in loc sa fie acolo unde trebuie, sau sa amendeze in functie de gravitate, adica sa nu piarda timpul cu chestii aiurea si sa amendeze corect, macar pe cei care chiar pun in pericol viata altora. Sanctiunea ar trebui sa fie o forma de educare, dar sa fie aplicata corect”. (C.P.).


Mangalia News, 19.08.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply