Marin Florian: ”Domnule ministru Fifor Mihai, situația de la DMHI Mangalia este una ingrijoratoare, iar o serie de intrebari isi cauta in continuare raspunsul”

1
6194

Marin Florian: ”Domnule ministru Fifor Mihai, situația de la DMHI Mangalia este una ingrijoratoare, iar o serie de intrebari isi cauta in continuare raspunsul:

1. Ce se va intampla cu cei aproximativ 6000 de salariati, in contextul retragerii actionarului majoritar?

2. Cine va plati datoria de 1 miliard de dolari a companiei? Consideram ca ar fi lipsit de moralitate ca aceasta datorie sa fie transferata proportional catre contribuabilul roman, decizia fiind exclusiv a dumneavoastra.

3. Care este pozitia dumneavoastra cu privire la scandalurile de coruptie, evaziune fiscala etc. semnalate de salariati?

4. Persoanele nominalizate de Ministerul Economiei în consiliul de administratie al SC DMHI, de la infiintarea companiei si pana in anul 2015, sunt obiectul unei plangeri penale pentru savarsirea infractiunii de neglijenta in serviciu. Considerati oportuna o evaluare a eficientei reprezentantilor statului roman in consiliul de administratie al DMHI? Atat salariatii companiei, cat si opinia publică au dreptul sa beneficieze de aceste informatii.

Se considera ca aveti responsabilitatea, cel putin morala, sa oferiti raspunsuri la cele de mai sus și sa reprezentati corect interesele statului roman in relatia cu actionarul majoritar al SC DMHI Mangalia”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

De la „ameninţarea“ cu închiderea la o posibilă tranzacţie. Şantierul naval Daewoo Mangalia ar putea fi vândut către grupul olandez Damen | ZF Corporate


Sursa: facebook.com/marin.florian, 19 iulie 2017.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply