Radu Cristian: În această perioadă, continuăm campania de îngrijire a spaţiilor verzi, iar zilele următoare vom demara şi acţiunile de plombare pe străzile oraşului

3
1066

”Bună seara!

Stimaţi locuitori ai municipiului Mangalia

În această perioadă, continuăm campania de îngrijire a spaţiilor verzi, iar zilele următoare vom demara şi acţiunile de plombare pe străzile oraşului. Am început să cosim iarba chiar şi pe terenul de sport al Liceului Ion Bănescu, deşi acel teren aparţine unităţii de învăţământ şi nu municipalităţii, aşa cum aţi fost dezinformaţi, în mod intenţionat, de unii aşa-zişi politicieni locali. În loc să pună mâna la muncă, să vină cu proiecte pentru oraş, aceşti politruci încearcă să manipuleze opinia publică, acuzând Primăria că nu tunde iarba de pe proprietăţi private.

Ca să ştiţi tot adevărul, aceste intoxicări grosolane sunt orchestrate de un fost primar, care ştie că o să piardă în instanţă zecile de hectare de teren pe care şi le-a dat lui şi acoliţilor pe malul mării, pe când era soarele Mangaliei. Acum înţelegeţi de ce ţipă ei că Primăria a angajat avocaţi? Sunt câţiva consilieri ţinuţi pe simbrie de acel fost primar, căruia toata lumea din oraş îi spune „vecinul”. Acei consilieri se ocupă de un singur lucru: blocarea activităţii Primăriei, pentru ca apoi să vă mintă că primarul nu-şi face treaba.

Vă dau un singur exemplu: au blocat aproape un an reorganizarea serviciilor municipalităţii, tocmai pentru a ajunge în situaţia critică de a nu avea contract cu o societate pentru cositul gazonului. Acum îi văd foarte efervescenţi în dorinţa de a arunca din nou Mangalia în haos, prin acţiuni politice demne de o cauză mai bună. Locotenenţii s-au schimbat. Păpuşarul este acelaşi care în iarna 2011-2012 nu a avut niciun scrupul să lase oamenii în frig, doar pentru a-i plăti poliţe succesorului său la cârma oraşului”.

sursa: facebook.com/cristian.radu

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


3 COMENTARII

  1. in primul mandat a spus ca face un nou obor modern, au trecut 5 ani si nimic nu se vede,nu il intereseaza in ce conditii vand taranii produsele lor, este un focar de infectie,nici macar nu il inchide acest obor jalnic, de caini nu mai zic circula prin obor…

Leave a Reply