Vama Veche se pregăteşte pentru marea petrecere de 1 Mai

0
1201

Dintr-un capăt în celălalt al staţiunii se fac ultimele retuşuri la terase, restaurante şi hoteluri. Locurile de cazare sunt rezervate aproape în totalitate de cei peste zece mii de turişti care vor ajunge aici în mai puţin de trei zile. O noapte de cazare începe de la 29 lei la cort şi ajunge la 530 lei într-o cameră dublă la un hotel de 4 stele.

Vama Veche este un mare şantier. De la strada principală până la malul mării, zeci de muncitori lucrează în continuu pentru ca totul să fie gata de 1 mai.

Vacanţa de 1 Mai va transforma Vama Veche într-un furnicar. Au fost rezervate aproape toate locurile de cazare, de la corturi până la hoteluri cu pretenţii.

Elena Ivan, reprezentant camping: „Suntem ocupaţi în proporţie de 100%, capacitatea noastră este de 600 de corturi, acum numărul de persoane variază, în funcţie de câţi oameni stau într-un cort.”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cea mai ieftină cazare este la cort, 29 de lei pe zi de persoană. La hoteluri, tarifele sunt de 110 lei pentru o cameră dublă la două stele, 300 de lei la trei stele şi 530 de lei la patru stele.

Rodica Popescu, manager hotel 3*: „Toată lumea se pregăteşte pentru deschiderea sezonului, suntem aproape gata cu unităţile şi sper să primim turştii în condiţiile cele mai frumoase. Estimarea până la momentul acesta este undeva la 95%.”

10.000 de turişti sunt aşteptaţi să sosească pe plaja din Vama Veche, destinaţia ideală pentru toţi cei care doresc să abă parte de liberatate dar şi de petreceri timp de trei zile şi trei nopţi.

Turistă: „Ne obişnuim cu marea, cu spiritul Vămii. Stăm toată săptămâna, vrem să prindem 1 mai aici, avem o scurtă vacanţă.”

Vama Veche va fi, în weekend, gazda unui festival de muzică organizat pe plajă, care va începe sâmbătă. Nu vor lipsi nici concertele live în cluburi sau pe terase. (digi24.ro, 25.04.2017.).


 


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply