Elena-Alexandra Silistră: ‘Solicit ca, de acum încolo, convocarea la şedinţele de îndată să se facă cel puţin cu 3 ore înainte de începerea lor’

0
975

În cadrul oricărui Consiliu Local, membrii acestuia se întrunesc, în funcţie de caz, în trei tipuri de şedinţe.

Şedinţele ordinare, convocate de primar, şedinţele extraordinare, convocate de primar sau de cel putin o treime din membrii consiliului şi şedinţele de îndată, în care sunt dezbătute problemele de maximă urgenţă ale localităţii. Dacă pentru primele tipuri de şedinţă convocarea se face din timp, pentru cele de îndată se face în ziua respectivă, din cauza urgenţei problemelor apărute. Foarte firesc, de altfel.

Astăzi, 11 aprilie, la ora 13.03, am primit un e-mail în care este prezentată ordinea de zi a unei şedinţe de îndată, care urmează a avea loc la ora 14:00. Într-adevăr, punctele de pe ordinea de zi sunt foarte importante şi necesită rezolvarea lor urgentă, doar că, în intervalul de o oră de la primirea înştiinţării şi până la ora începerii şedinţei, posibiliatea ajungerii în timp util sfidează nu numai legile fizicii, ci şi acelea ale bunului simţ.

Înţeleg destul de bine importanţa problemelor supuse dezbaterii, dar nu înţeleg motivul pentru care această şedinţă a fost anunţată aşa din scurt, prezenţa membrilor consiliului fiind facilă doar acelora care, la ora primirii e-mailului, se află deja în incinta Primăriei sau în apropierea acesteia.

Cu respect, dar şi imperios, solicit ca, de acum încolo, convocarea la şedinţele de îndată, să se facă cel puţin cu 3 ore înainte de începerea lor.

Elena-Alexandra Silistra, 11 aprilie 2017.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply