Ministrul Turismului: Chinezii vor construi câteva sute de apartamente de vacanță la Saturn. Este una dintre cele mai importante investiții pe care le-am avizat pe litoral

0
996

Hotelul Alfa din Saturn, în perioada în care primea turisti.

Mai mulți investitori chinezi care au cumpărat două hoteluri din stațiunea Saturn nefuncționale, vor construi în locul acestora câteva sute de apartamente de vacanță, a anunțat pentru Profit.ro ministrul Turismului, Mircea Dobre, care a semnat recent avizul pentru certificatul de urbanism al investiției.

La sfârșitul anului trecut, compania Alternative Green, cu acționariat chinez, a cumpărat de la THR Marea Neagră, deținută de SIF Transilvania, ho­te­lurile Alfa și Beta din Saturn. La momentul vânzării, din fostele hoteluri, degradate în timp, mai rămăseseră doar scheletele.

Acum, în locul a două structuri ale fostelor hoteluri Alfa și Beta, chinezii vor construi apartamente.

Mircea Dobre nu știe la cât se ridică investițiile chinezilor, însă surse din piața de turism de pe litoral vorbesc despre 5-6 milioane de euro.

“Mie mi-a sărit în ochi când am semnat avizul. Ministerul Turismului trebuie să dea aviz pentru certificatul de urbanism, în cazul construcțiilor în stațiunile de interes național și local. În aceste două luni, de când am preluat mandatul, este una dintre cele mai importante investiții pe care le-am avizat pe litoral”,  a afirmat ministrul.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, aici. 18.03.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply