Aproape 100 de vârstnici ai Mangaliei au fost premiaţi de municipalitate

0
805

Primarul Mangaliei, Radu Cristian a recompensat, joi, 9 martie, vârstnicii oraşului care au împlinit în luna februarie 70, 75, 80, 85 şi 90 de ani, precum şi 50 de ani de la căsătorie. În cadrul unei ceremonii desfăşurate la sediul Clubului Nautic din localitate, cei 71 de aniversaţi au primit recompense financiare, diplome de onoare şi flori.

Cu această ocazie, de ajutorul acordat de municipalitate au beneficiat 27 de persoane care au împlinit vârsta de 70 de ani, 18 persoane de 75 de ani, 6 persoane de 80 de ani, 4 persoane de 85 de ani. Alte 4 persoane de 90 de ani, precum şi 6 familii care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, au beneficiat de aceleaşi recompense.

În cadrul ceremoniei, edilul a transmis vârstnicilor Mangaliei urări de sănătate şi tradiţionalul „La Mulţi Ani”! Totodată, el i-a informat pe cei prezenţi despre proiectele comunitare care vor fi iniţiate de municipalitate.

„Atât eu, cât şi colegii mei din Primărie, ne dorim să facem mai mult pentru dumneavoastră, deoarece meritaţi toată recunoştinţa şi respectul nostru. De anul viitor vom investi mai mult în infrastructură şi ne-am propus să avem trotuare şi sistem de canalizare în tot Cartierul „Colonişti”, precum şi în alte zone deficitare din oraş la acest capitol. De asemenea, strângerea de pe străzi a câinilor fără stăpân rămâne o prioritate”, a precizat primarul Mangaliei.

Edilul a mai vorbit vârstnicilor şi despre alte proiecte care urmează să fie implementate de către administraţia locală. „De anul viitor, preţul gigacaloriei va fi mai mic, iar transportul în comun şi iluminatul public vor fi preluate de Primărie. Ne vom îndrepta atenţia în mod deosebit spre construcţia de locuinţe pentru medicii care profesează în Spitalul Municipal, deoarece atât dumnealor, cât şi dascălii, precum şi alte categorii ale societăţii civile trebuie să rămână şi să îşi desfăşoare activitatea în Mangalia”, a mai adăugat edilul Radu Cristian.

 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Comunicat primit de la Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply