Se apropie alegerile în cadrul Federaţiei Române de Lupte. Lucian Luca, în cursa pentru un nou mandat de vicepreşedinte

0
866

 

Peste o săptămână, la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, vor avea loc alegerile pentru stabilirea organigramei Federaţiei Române de Lupte. Biroul Federal a validat candidaturile tuturor celor ce doresc să ocupe o funcţie de conducere în cadrul FRL.

Dacă pentru preşedinţie, actualul şef Răzvan Pîrcălabu nu are niciun adversar, pentru cele două posturi de vicepreşedinte se luptă patru candidaţi: Lucian Luca, Constantin Borăscu, Alexandru Ballai şi Damian Răileanu.

Preşedintele ASM Callatis Mangalia, Lucian Luca, este încrezător că va prinde un nou mandat de vicepreşedinte, graţie eforturilor considerabile făcute în sudul litoralului pentru promovarea disciplinei lupte.

„Consider că încă suntem deficitari în unele sectoare. Mi-aş dori crearea unui mediu mai prielnic performanţei, începând de la copii, până la seniori. În acelaşi timp, aş vrea ca meritocraţia să fie luată mai des în considerare. Cel mai bun sportiv din ţară ar trebui să ne reprezinte în competiţiile internaţionale, nu cel clasat pe locurile doi sau trei. Uneori, în federaţie, se iau anumite decizii cu uşile închise şi nu este un lucru normal. Eu aş fi de acord ca şedinţele să fie filmate şi apoi transmise pe internet. De acolo, fiecare persoană ce iubeşte acest sport să poată fi la curent cu ce se întâmplă. Transparenţa ar oferi investitorilor privaţi, şi nu numai, o mai mare încredere în activităţile noastre”, a declarat Lucian Luca.

Continuarea în cugetliber.ro, vineri, 20 ianuarie 2017.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply