Noi informaţii privind acţiunea de deszăpezire de la Albeşti

0
868

Acţiunea de deszăpezire de la Albeşti.

Mesaje postate pe fb de Radu Cristian, primarul Mangaliei:

mangalia-albesti-ian2017

Ora 14.00: În cursul zilei de astazi (duminică, 8 ianuarie – n.r) s-a intrat cu mai multe utilaje de deszapezire pe drumul spre comuna Albeşti, pentru a interveni în sprijinul oamenilor aflaţi acolo în situaţie de urgenţă. Pe langa curatarea drumului, se lucreaza si pentru realimentarea cu energie electrica a comunei. De asemenea, se va intra si pe drumul catre satul Arsa, unde a fost solicitat un echipaj de ambulanţă. Mulțumim tuturor celor care au răspuns pozitiv apelului nostru! Vom reveni în perioada următoare cu detalii privind acţiunea de la Albeşti.

UPDATE 1, ora 15.00: De ultima ora privind actiunea de deszapezire de la Albesti. Sectoarele de drum catre localitatile Albesti si Arsa au fost deszapezite iar circulatia a fost redeschisa. In acest moment se actioneaza pentru remedierea defectiunilor la reteaua electrica a localitatii. Vom reveni in orele urmatoare cu noutati! Va multumim!

UPDATE 2, ora 19.00: Defectiunea la reteaua electrica din comuna Albesti a fost remediata inca din cursul zilei de astazi. Tot astazi a fost deszapezit si drumul catre zonele Fruviileg si Zootehnie, permitand ambulantei sa ajunga la o solicitare. De asemenea, in zona Fruviileg a fost remediata si o defectiune a retelei electrice. Actiunile de imprastiere de material antiderapant, precum si deszapezirea din Mangalia vor continua in perioada urmatoare.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 08.01.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply