NEGRU VODA si localitatile invecinate sunt IZOLATE DE LUME de trei zile! FOTO

3
1174

negru-voda-zapada2

Dupa cum ne informeaza sursele noastre, la Negru Voda, zapada are in unele locuri si un metru si jumatate si este oprita alimentarea cu apa. Cei de la drumurile nationale nu si-au facut deloc aparitia de 2 zile, cu toate ca au fost solicitati de primarul localitatii.

Pe langa Negru Voda, mai sunt si alte localitati izolate, de exemplu Chirnogeni, unde cei de la ISU sunt blocati de 3 zile, resursele lor fiind epuizate.

Primarul Petre Urziceanu a astazi trimis un utilaj sa deszapezeasca spre Chirnogeni, pentru a aduce paine in localitate.

Un copil bolnav de la Darabani a fost adus la Negru Voda si a primit ingrijiri de la medicul de familie Sorin Secu, intrucat nu a putut fi transportat cu ambulanta la Spitalul din Mangalia sau la Constanta.

Curentul a fost repus in functiune, dar apa este oprita in continuare, probabil de la vreo defectiune la statia de pompare de la Cotu Vaii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

UPDATE: Verificati pe Darabani, ca nu avem curent electric de 3 zile. Utilaje de deszapezire parca nici nu exista! (D).

negru-voda-zapada1 negru-voda-zapada2 negru-voda-zapada3 negru-voda-zapada4 negru-voda-zapada5 negru-voda-zapada6 negru-voda-zapada7


Mangalia News, 08.01.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


3 COMENTARII

  1. Nu il mai lăudați atât pe ,,MARELE PRIMAR PETRE URZICEANU,, ca nu a făcut nimic pentru Negru vodă. Când a fost să il votam mergea din poartă în poartă pentru a cere oamenilor să il voteze, dar acum când toată localitatea Negru Voda este înzăpezită nu face nimic. Are tractor cu cupa la primărie și a venit în curtea morii sa dea zăpada la o poarte și drumurile nu sunt deszăpezite. Se plimba cu cupa prin aer…

Leave a Reply