Comandamentul de iarnă de la Mangalia, pregătit să intervină

1
684

comandamentdeszapeziremangalia6

Primăria Municipiului Mangalia vă informează că, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în intervalul 29 decembrie, ora 12.00 şi 30 decembrie, ora 23.00, s-a emis avertizare de cod galben de ninsoare şi vânt puternic.

comandamentdeszapeziremangalia1

Autorităţile din Mangalia sunt pregătite să ia măsurile care se impun în această situație, urmând să se intervină cu material antiderapant și utilaje de deszăpezire în următoarele ore.

comandamentdeszapeziremangalia4

Acțiunile în acest sens au început deja, încă de azi dimineaţă, astfel că pe străzile orașului deja intervin 3 utilaje care împrăştie material antiderapant și peste 60 de muncitori care indepartează zăpada de pe trotuare și împrastie nisip și sare. Aceste materiale vor fi împrăştiate pe arterele principale şi secundare din oraş. Totodată, instituţiile abilitate de la nivel local sunt gata să preia cazurile speciale şi să evacueze persoanele înzăpezite, dacă va fi cazul.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

comandamentdeszapeziremangalia5

Autorităţile sfătuiesc populaţia să nu părăsească domiciliul şi să nu folosească autovehiculele personale dacă nu este necesar, pentru a face utilă intervenţia utilajelor de deszăpezire, iar în cazuri deosebite să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

30 decembrie 2016. Comunicat primit de la Biroul de presă al Primăriei Mangalia.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply