O femeie din Mangalia, PRĂDATĂ de hoți: a rămas fără MÂNCARE ȘI BANI

0
750

Incredibil! Hoții au ajuns să fure până și mâncarea din frigider. Este vorba despre 3 indivizi care au pătruns în locuința unei femei din Mangalia, de unde au sustras suma de 50 de lei și 4 carcase de porc. Hoții au fost prinși numaidecât, unul dintre ei fiind cunoscut cu antecendente penale. Acesta fura din apartamente și acum 10 ani. Tot în Mangalia.

Urmare a cercetărilor efectuate în cazul unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Investigații Criminale i-au identificat pe Iosif Băiculescu, în vârstă de 27 de ani, din Mangalia, Daniel Vasile, în vârstă de 26 de ani, din Mangalia și Elcan N., în vârstă de 17 ani, din Mangalia, bănuiți de comiterea faptei.

Mai exact, în noaptea de 21 spre 22.12.2016, bărbații în cauză ar fi pătruns în locuința unei femei din Mangalia, de unde au sustras mai multe bunuri și o sumă de bani, fiind vorba de 50 de lei și 4 carcase de porc. Oamenii legii au și declanșat cercetările, iar cele trei persoane au fost reținute și prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Mai mult, în replicaonline.ro, 22.12.2016.


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply