Cutiile pline cu bucurii au ajuns la copiii din Arsa, Coroana, Cotu-Văii și Vârtop

0
1491

farmec.ro
carturesti.ro%20

Mihaela Condurachi Popa: Si în acest an, cutiutele  pline cu bucurii au ajuns acasă, la copiii din Arsa, Coroana, Cotu-Văii și Vârtop. In numele tuturor copiilor din aceste sate, vă mulțumesc și vă urez Sărbători fericite si pline de Lumină! 

cutiuta-cu-daruri1

In echipa ”Voluntar pentru Mangalia” activeaza cativa oameni cu suflet minunat. Printre ei, Mihaela Popa, initiatoarea acestor campanii, Sibel Abulcai si Victor Pavel. Lor li s-a alăturat cu generozitate doamna Genoveva Ciornei din SUA, care i-a ajutat cu o sumă de bani donată, din care au cumparat hăinute pentru copiii sărmani.

”Cadourile provin de la oameni simpli, cu suflet mare, din Mangalia. Este a doua campanie Cutiuta cu bucurii. Anul acesta am  reusit sa ajungem la gradinitele din Arsa, Vartop, Cotul Vaii si in satul Coroana. La Coroana, am colaborat cu parintele Ioan, iar la gradinite, cu doamna director Mihaela Valcu. Anul acesta am strâns in jur de 120 cadouri, plus multe jucarii carti si hainute. Aceasta campanie va continua. Vom incerca in fiecare an sa ajungem si in alte sate din judetul Constanta. Tot ceeea ce facem se datoreaza oamenilor din Mangalia. Voluntarii care au daruit au varste cuprinse intre 5 ani si 60 ani .

Este multă muncă, dar zambetul copiilor este cea mai mare recompensa. Trebuie să ne bucurăm de ceea ce avem si să conștientizăm că avem. Altii nu au nici măcar papuci în picioare… Trist, dar foarte adevărat.

Noi ne bucurăm să primim zambete si multumiri de la cei cărora le dăruim cutiile primite de la donatori. Bucuria din ochii celor mici este cea mai mare răsplată! 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Le doresc tuturor celor care au dăruit Cutiuta cu bucurii Sărbători fericite, cu multă sănătate!

Si, multumesc din suflet, Mangalia News!  

Mihaela Condurachi Popa.

***********************************

N.r. Aceeași echipă ”Voluntar pentru Mangalia” a organizat anul acesta două campanii de donare de sange, sub genericul ”Salveaza o viata!”, în martie si noiembrie, campanii la care au reusit să atragă peste 150 de donatori ce au contribuit la salvarea multor vieți omenești.

***********************************

Galerie FOTO:

alesia-voluntar-cu-vechime

Alesia, voluntar cu vechime!

cutiuta-cu-daruri1 cutiuta-cu-daruri2 cutiuta-cu-daruri3 cutiuta-cu-daruri4 cutiuta-cu-daruri5 cutiuta-cu-daruri6 cutiuta-cu-daruri7 cutiuta-cu-daruri8 cutiuta-cu-daruri9 cutiuta-cu-daruri10 cutiuta-cu-daruri11 cutiuta-cu-daruri12 cutiuta-cu-daruri13 cutiuta-cu-daruri14 cutiuta-cu-daruri15 cutiuta-cu-daruri16 cutiuta-cu-daruri17 cutiuta-cu-daruri18 cutiuta-cu-daruri19 cutiuta-cu-daruri20 gradinita-cotu-vaii-comuna-albesti scoala-arsa-comuna-albesti scoala-coroana-comuna-albesti scoala-vartop-comuna-albesti


Mangalia News, 20.12.2016.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply