Asociaţia Litoral – Delta Dunării a lansat teaserul noului film de promovare Mamaia 2017

0
959

mamaia1

După lansarea în 2014 a filmului oficial al staţiunii Mamaia – Sat Vacanţă, Asociaţia Litoral – Delta Dunării pregăteşte o nouă versiune a acestuia, ce va fi lansată în februarie 2017, la Târgul de Turism al României.

Filmul este finanţat din bugetul ce provine din taxa de promovare a staţiunii Mamaia – Sat Vacanţă, şi va fi folosit pentru promovarea staţiunii la târgurile interne şi externe la care vom participa, precum şi la evenimentele pe care le vom organiza sau la care vom fi parteneri. De asemenea, filmul va fi preluat si promovat pe site-urile proprii de către hotelieri, agenţii de turism, ambasadele României în străinătate etc.

Horia Tecău, primul Ambasador al staţiunii Mamaia, va fi cel care va spune în acest film „Welcome to Mamaia!”

Vă invităm să descoperiţi teaserul filmului oficial, disponibil pe pagina Facebook a Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, unde a strâns deja numeroase aprecieri şi distribuiri:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

https://www.facebook.com/Asociatia-Litoral-Delta-Dunarii-122708371099018/

Declaraţie Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării:

Am lansat acum un teaser al noului film de promovare Mamaia 2017, pe care îl pregătim de lansare la Târgul.de Turism al României. Am vrut să vedem impactul, comentariile, impresiile publicului larg şi pe cele ale specialiştilor. Suntem mândri şi emoţionaţi să înregistrăm un record de vizualizări şi redistribuiri, care ne arată că teaserul este fantastic de bine primit şi apreciat.

Echipa de filmare a surprins cele mai frumoase evenimente ale verii care a trecut, imagini de la principalele atracţii turistice din Constanţa şi Mamaia, plajele extinse, promenada, hoteluri frumoase şi faimoasele cluburi de noapte, Parcul de distracţii şi tot ce are Mamaia mai bun de oferit.

mamaia2

Faptul că am reusit să ne creăm singuri un buget din Taxa de Promovare pe care am introdus-o la Mamaia, prin contribuţiile tuturor agenţilor economici din staţiune şi cu sprijinul Primăriei Constanţa -, ne permite să ne situăm detaşat pe prima poziţie ca strategie şi activitate de management de destinaţie în România.

De Crăciun, oferim tuturor prietenilor Litoralului Românesc primele imagini ale vacanţei Mamaia 2017!”

mamaia3


Mangalia News, 14.12 2016.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply