EVENIMENT! GALA PREMIILOR Mangalia News – OMUL ANULUI 2016!

0
1157

farmec.ro
carturesti.ro%20

Cotidianul online Mangalia News lansează Concursul cu premii

“OMUL ANULUI 2016”

gala_premiilor_mangalia_news

EDITORIAL

Redacția Mangalia News creează un nou EVENIMENT, similar celui de anul trecut care s-a desfășurat sub genericul MANGALIA 20 – Un TOP al personalitatilor locale.

Este vorba de Concursul cu premii intitulat “OMUL ANULUI 2016”, finalizat cu GALA Premiilor Mangalia News.

Cotidianul online Mangalia News va acorda Titlul OMUL ANULUI 2016″, cetățenilor din Mangalia care s-au remarcat în promovarea orașului prin activități importante, prin tot ceea ce au făcut bun pentru oraș, pentru oamenii lui, pe parcursul acestui an, potrivit domeniilor lor de activitate.

Redacția Mangalia News va tine cont în primul rând de cei care și-au mediatizat realizările prin intermediul site-ului nostru.

Tocmai de aceea, Mangalia News, ziarul online cu cea mai mare vizibilitate din sudul litoralului românesc, le recunoaște munca și îi va recompensa pe câștigători cu câte o Diplomă Specială OMUL ANULUI 2016″, iar sponsorii evenimentului îi vor răsplăti cu Premii importante ce vor fi anunțate pe parcursul desfășurării concursului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Iată cum vom proceda:

  1. Până la data de 15 noiembrie 2016, primim pe adresa redacției propuneri de nominalizări pentru domeniile selectate mai jos, însoțite de scurte prezentări biografice și de liste cu realizările persoanelor propuse, la care se atașează documente, filme, fotografii, iar până la 15 decembrie veți putea vota nominalizările la Titlul de OMUL ANULUI 2016″, în sondajul nostru de opinie ce va fi afișat pe prima pagină a cotidianului online Mangalia News.
  2. După închiderea sondajului, vom organiza în jurul datei de 20 decembrie GALA Premiilor Mangalia News – OMUL ANULUI 2016″, laureații fiind stabiliți pe baza voturilor exprimate online de cititori.

Domeniile de activitate reprezentative pentru Mangalia, pe care le propunem în ordine alfabetică, sunt:

01. ARTE PLASTICE  pictură, grafică, sculptură, arte decorative

02. ASOCIAȚII CIVICE, ONG-uri din Mangalia

03. CULTURĂ / ARTĂ / PRESĂ

04. Economie locală, IMM-uri

05. EDUCAȚIE / ÎNVĂȚĂMÂNT

06. MARINA MILITARĂ și MARINA CIVILĂ

07. MUZICĂ și COREGRAFIE – soliști, soliste, ansambluri, trupe

08. PROIECTARE și CONSTRUCȚII DE NAVE

09. SCRIITORI din Mangalia, cu două secțiuni: Poezie și Proză

10. SĂNĂTATE / MEDICINĂ / BALNEOLOGIE

11. SPORT, din toate ramurile sportive locale

12. TURISM – aici includem tot sudul litoralului, de la Olimp, la Vama Veche!

Așadar, primul pas: Până la data de 15 noiembrie 2016, ne puteți trimite propuneri de nominalizări cu personalități locale care credeți că merită Titlul de OMUL ANULUI 2016″ pentru fiecare dintre domeniile și secțiunile de mai sus, pe e-mailul  redacției: [email protected]sau pe pagina noastră de Facebook.

Nu uitați să atașați scurte prezentări biografice și liste cu realizările persoanelor propuse, la care să adaugați documente, filme, fotografii, linkuri spre diferite surse de presă etc.

Materialele trimise vor rămâne la dispoziția redacției, spre arhivare.

Puteți face mai multe propuneri, pentru mai multe domenii de activitate, la fel cum puteți să vă autopropuneți, respectând aceleași cerințe: scurte prezentări biografice și liste cu realizările personale, la care să adăugați documente, filme, fotografii, linkuri spre diferite surse de presă etc.


Mangalia News, duminică, 23 octombrie 2016.


N.B. Acest articol este proprietatea Mangalia News și este protejat de Legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link activ către pagina acestui articol.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply