Elena Alexandra Silistră: ACCESUL în sălile de sport din oraș va fi GRATUIT pentru elevii sportivi!

0
865
sport-salile-de-sport-mangalia
Și iată că s-a întâmplat!
Joi, 20 octombrie 2016, în cadrul ședinței Comisiei sociale, sănătate, culte și învățământ a Consiliului Local Mangalia, la invitația consilierilor Partidului Mișcarea Populară, s-au întâlnit față în față directorii școlilor care au în administrare săli de sport și reprezentanții asociațiilor sportive ale elevilor care se antrenează în aceste săli.
După cum am arătat în articolele anterioare, în prezent, accesul în săli se face contra cost, în ciuda unei Hotărâri a Consiliului Local, ce impune gratuitatea folosirii lor de către toți elevii sportivi, care fac parte din aceste asociații. 
Nu putem avea performanță într-un domeniu, fără o pregătire corespunzătoare și, în cadrul sportului, fără un antrenament riguros.
În plină eră digitală, când majoritatea copiilor devin dependenți de gadgeturi, sunt copii, mulți chiar, ce vor să își consume energia într-un mod educativ și constructiv.
Plata unei taxe de utilizare a sălilor de sport reprezintă, pentru mulți părinți, o cauză care îi determină să nu își mai îndrume copiii spre a face sport, situația financiară fiind, așa cum știm cu toții, destul de grea pentru mulți dintre ei. 
După un început un pic mai agitat, când ambele părți invitate la ședință și-au expus argumentele pro și contra față de acest HCL, discuțiile s-au purtat într-o atmosferă amiabilă, înțelegându-se necesitatea respectării hotărârii, urmând ca împreună să găsească, în cel mai scurt timp, cea mai bună soluție în vederea reglementării situației. 
Deci, se poate!
Organizația PMP Mangalia, prin consilierii săi, va reprezenta întotdeauna un liant între școli și asociațiile sportive, venind în sprijinul tuturor celor care doresc să obțină rezultate remarcabile, aducând prestigiu orașului nostru. 
Le dorim succes tinerilor sportivi, spor la antrenament și să obțină cele mai bune rezultate în competițiile la care vor participa!

Silistra Elena Alexandra, consilier local PMP Mangalia, 21.10.2016.






Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply