IMPRESII de la Campionatul National de baschet juniori – U 14 feminin

0
1190

CINSTE, ÎNVINGĂTORILOR, ONOARE ÎNVINȘILOR!

baschet-2-041
Sâmbătă dimineata, cu incepere de la ora 10 si 30 de minute, in Sala de Sport a Scolii Gimnaziale Nr.1 din Mangalia, in cadrul Grupei 2 a Campionatului National de Baschet juniori U14 feminin, s-a disputat o frumoasa partida intre formatiile ACS MC BALL Mangalia, antrenor domnul profesor Mugurel Lepadatu si CSS Nr.1 PHOENIX Constanta.
baschet-2-048
Din pacate pentru fetele noastre, dupa o lupta sportiva disputata cu daruire de ambele parti, invingatoare a iesit echipa oaspete, cu scorul de 47-34, la pauza mare 22-16, care si-a asigurat astfel in clasament cele doua puncte puse in joc!
   Din formatia ACS MC BALL Mangalia s-a remarcat purtatoarea tricoului cu numarul 10, coordonatorul de joc, Elena COZMA, care este si capitanul echipei!
baschet-2-011
   Din Grupa a doua a Campionatului National de Baschet juniori U14 feminin, pe langa cele doua formatii care s-au intrecut azi la Mangalia, mai fac parte echipele: ACS Champions, Sportul Studentesc Bucuresti si ACS Admar Costinesti-Buc.
   In etapa viitoare, care se va disputa sâmbătă, 08.10.2016, fetele noastre se vor deplasa la ACS Champions. Le uram succes!
baschet-2-017
   Duminică,  2 octombrie, cu incepere de la ora 10 si 30 de minute, tot in Sala de Sport a Scolii Gimnaziale Nr.1 din Mangalia, in cadrul Campionatului National de Baschet juniori U13 masculin, se va disputa partida dintre echipele ACS MC BALL Mangalia si ACS Axiopolis Cernavoda.
baschet-2-092
   Echipa de juniori U13 baieti a Mangaliei face parte din Grupa 5 a Campionatului National de Baschet, alaturi de formatiile: CSS Tulcea, CSS PHOENIX Constanta, CS FLY OC Constanta, ACS AXIOPOLIS Cernavoda si ACS TOYIN Constanta!
   Va invitam la sala, sa-i incurajam pe baietii Mangaliei!
   FORZA, ACS MC BALL MANGALIA!
 A transmis corespondentul nostru Marin Tănase.

Follow us: MangaliaNews PunctRo, to Facebook and @MangaliaNews, on Twitter





Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:
piese-auto-mangalia.ro




Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply