Ozzy Menabit: Raspuns la un comentariu pe marginea articolului DESPRE BUCATAR

0
1354
01-revolution-food-mangalia-16mai2014-ozzy-menabit-

    Ozzy Menabit: Mai întâi că textul a fost extras din discuțiile de pe un grup. Mangalia News a preluat, nici nu am știut. M-au intrebat mai demult, le-am dat acordul să preia ce doresc din postările mele.

    Iar pentru restul reproșurilor, nu am ce să vă răspund, pentru că reproșându-mi cu false citate, îmi este clar că este un atac si nu reproș.

    Energizante? Am avut 2. Erau doar niște produse dintr-un portofoliu mai mare. Si sirop natural, si sucuri naturale, si mâncare naturală pentru copii, si apa îmbuteliată, si cafea in pahare care se încing singure, si conserve, si castraveți murați pentru Cash & Carry, zacusca, ardei kapia etc, si cidru, si vin, si bere, si altele.

    Produsele sunt în supermarket si nu cred ca statul român ar fi permis produse dăunătoare. In plus, unul din energizante, avand conținut natural de Niacină, era indicat celor cu antecedente în atac de cord. Curață cheagurile, cele vinovate de oprirea circulației sângelui. Persoana din familie apropiată mie consumă și în prezent, in cantitati recomandate si a suferit operație bypass.

    Nu confundați cu Red Bull, care conține cafeină sintetică.

    V-am raspuns despre energizante pentru că eu cunosc bine piața internațională, diferă ingredientele de la un furnizor la altul. De exemplu, Shark are guarana naturală. Un alt produs, Cult, conține doar ingrediente naturale, rădăcini diverse, ginko biloba etc.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Dar nu cred ca va interesează o dezbatere despre energizante. Vă displace că vă sună a demagogie.

    Lucrurile pe care le-am menționat sunt din trecutul meu. Dacă le făceam în prezent, mă puteați suspecta de demagogie.

    Nu eu am deschis subiectul, altcineva a deschis subiectul in aceeasi maniera ca a dvs, poate chiar dvs, nu imi pasă.

    Nu am ce să apăr, din punctul meu de vedere. Doar fac conversație, să văd cu ce mentalități mă confrunt, pentru că sunteți câțiva care stați la pândă să denigrați. Unii pentru că așa sunt ei, alții cu misiune.

    Am să greșesc si eu. Nu sunt perfect. Sunt uman si nu vreau sa par altceva.

    Veti sta la pândă si veti ataca. Nu-mi pasă. Nu cred in „noblețea” consilierului, ci in ceea ce face pentru cetățeni.

________________________________________________________

“Cetatean cu creier” a scris:

“Cum naibii sa te lauzi ca ai facut o tara sa consume produsul tau branduit si ai excelat vanzand ENERGIZANTE (toata lumea stie ca sunt producatoare de cancer, stop cardiac, alte boli) si in paralel sa incerci induioserea „prostimii (care din pacate este mare/multa) cu texte de genul celui de mai sus, prin care vrei sa demonstrezi cat de duios si ingrijorat esti tu de starea si sanatatea copiilor din Mangalia. Daca oamenii care citesc au inspiratia sa analizeze putin, vor vedea demagogia si tentativa ieftina de manipulare sentimentala si nu numai.

Apropo, daca ai vandut otrava aia de energizante in toata tara (si te mandresti cu asta), ai avut un succes nemaiintalnit (te lauzi si tu singur in baza unui articol dintr-un singur ziar de 2 lei), cum dracu’ ai avut doar 10 lei pentru a face 2 salate (ceea ce nici macar nu este posibil, mai verifica preturile) ?!

Intelegem disperarea si speranta, intelegem dorinta si exagerarea, dar fabulatia si convingerea ca esti un soi de ATOTSTIITOR SI CUNOSCATOR nu arata decat un singur lucru: Frustrarea si neputinta sunt mana in mana.

Cum sa fii domnule Menabit un demagog cu pretentii de integritate cand acum ceva timp scriati cu mana dumneavoastra:

„(…) s-a distrus aleea teilor unde eu MA PLIMBAM RUPT DE BEAT…”

Ii faceti pe unii „prosti”, in conditiile in care aveti o functie conform careia sunteti OBLIGAT sa aveti o conduita anume.

Nu, nu ati intrat de curand in politica si vai ce meritos sunteti ca ati ajuns consilier local, ati venit impus, ba chiar va laudati ca in doar 1-2 zile vi s-a facut buletinul implicand ministri, persoane publice etc… Pai ce ne spuneti ? Ca ati facut trafic de influenta ?!

Domnule Menabit, orasul acesta a fost, este si o sa fie tot aici cu sau fara Menabit Ozgun”.


Mangalia News, 27.08.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply