Începe concursul pentru titularizare în învăţământ

0
744

titularizare-

789 de candidați (învățătoare -109, educatoare – 100, profesori: limba și literatura  română -90, matematică – 70, limba și literatura engleză – 58, educație fizică – 55, psihopedagogie specială-50 etc)  vor participa la  Concursul pentru  ocuparea posturilor didactice vacante/rezervate,  care se va desfășura miercuri, 20 iulie 2016.
Centrele de concurs desemnate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța sunt  Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, Colegiul Național „Mihai Eminescu” și Liceul Teoretic „Traian” (anexă). Candidaţii trebuie să fie prezenţi în sala de concurs, cel mai devreme la orele 8.00 şi cel mai târziu la orele 9.00, iar examenul începe la ora 10.00. După primirea subiectelor de concurs de către candidaţi, durata de redactare a lucrărilor este de 4 (patru) ore.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului, iar  pentru angajarea pe perioadă determinată, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) la proba scrisă și la proba practică/inspecția specială în profilul postului sau cel puțin media 5 (cinci) la inspecțiile la clasă. Nota la inspecția specială sau proba practică reprezintă 25% din media la concurs.
Potrivit calendarului de desfășurare  a concursului, rezultatele vor fi afișate miercuri, 27 iulie 2016,  contestațiile se  vor înregistra la inspectoratul școlar în perioada 27-28 iulie a.c., urmând ca rezultatele finale să fie publicate  pe  3 august a.c.
Calendar-concurs

Continuarea, în observator.ro, 19.07.2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply