În Mangalia se reia programul de reamenajare a spațiilor verzi

0
773

farmec.ro
carturesti.ro%20

spatii-verzi-mangalia-

În perioada următoare, ADPP Mangalia va continua reamenajarea spațiilor verzi din oraș, prin plantarea de gazon, plante perene și arbori, conform unui proiect peisagistic aprobat de municipalitate.

Am început acest program încă de anul trecut. Am acționat pe străzile principale ale orașului, unde a fost tratat terenul împotriva plantelor dăunătoare, s-a eliminat vegetația uscată, s-a reparat sistemul de irigații și apoi s-a plantat gazon, copaci și plante perene. Acum, vom continua acțiunile și în alte zone din oraș, în funcție de solicitările cetățenilor”, a declarat directorul executiv al ADPP, Dragoș Angelescu.

Totodată, acesta a reclamat că, recent, mai mulți mesteceni plantați pe un scuar din stațiunea Saturn au fost vandalizați de persoane necunoscute, cazul fiind acum cercetat de poliție.

Din păcate, ce plantăm noi ziua, distrug alții noaptea. Zilele acestea, am avut neplăcerea să constatăm că mai mulți pui de mesteacăn, abia plantați, în zona străzii principale din Saturn, au fost vandalizați. Este păcat că eforturile noastre sunt zădărnicite de persoane rău intenționate. Am reclamat incidentul la Poliție și așteptăm să se aplice legea”, a mai declarat Angelescu.

copaci-rupti-mangalia copaci-rupti-mangalia2

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În cursul anului trecut, la nivelul municipiului Mangalia a fost reamenajată o suprafața totală de peste 83.000 de mp spații verzi, pe mai multe străzi, printre care: Șos. Constanței, Str. Rozelor, 1 Decembrie 1918, Negru Vodă, Stefan cel Mare, T.S. Săveanu sau Oituz.

Marti, 15 martie 2016. Comunicat primit de la Biroul de presă al Primăriei Mangalia.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply