Ion Mincă: De ce nu este Mangalia ceea ce ar trebui să fie?!

0
641

ion-nelu-minca-prm-mangalia

“De ce nu este Mangalia ceea ce ar trebui să fie?!

Este o întrebare care ne macină pe toţi şi este foarte greu să vezi imaginea de ansamblu, atunci când aproape tot timpul ţi-l ocupă grija zilei de mâine. În esenţă, Mangalia este un oraş care dispune atât de resurse, cât şi de capital uman şi totuşi, lucrurile nu se îndreaptă.

Sunt multe mesajele pe care le primesc de la oameni care-şi exprimă clar nemulţumirea faţă de situaţia actuală dar, oricât aş vrea, poziţia nu îmi permite să fac mai multe pentru a o schimba. Deşi vin de la oameni din domenii de activitate diferite, mesajele au câteva lucruri în comun: Cu ce sunt mangalioţii mai prejos decât alţii? Chiar nu se găsesc în Mangalia oameni capabili, sau firme locale, care nu duc banii oraşului în alte părţi? Chiar nu mai există deloc onoare şi gândire de perspectivă?

Sunt sigur că fiecare dintre noi are un răspuns propriu la întrebările acestea. Eu, personal, am răspuns de-a lungul timpului aşa cum am putut mai bine. Alături de oameni valoroşi ca Adrian Cârlescu sau Filimon Constantin, cei cu care am reuşit să salvăm ceea ce s-a mai putut salva din pădurea Comorova, am luptat pentru Mangalia şi pentru viitorul acesteia. Poate singurul regret pe care îl am este că, din cauza accidentului suferit, nu am putut să fac nimic împotriva vandalizării terenului din curtea spitalului.

Astăzi inaugurăm primul sediu PRM în Mangalia, pe strada Rozelor, unde vă aştept să discutăm despre proiecte de viitor pentru Mangalia”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

prm-mangalia-sediul-nou

sursa: ion.mincanelu



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply