În acest weekend, Mamaia va fi capitala sportului, iar sudul litoralului va fremăta de muzică

0
880

În acest weekend

În vreme ce în staţiunea Mamaia au loc mai multe evenimente sportive, în sudul litoralului, pe plajă, vor fi concerte de zile mari.

Sâmbătă, în staţiunea Mamaia sunt programate două mari evenimente sportive. În Piaţeta Cazino din Mamaia se va desfăşura gala Superkombat, care începe la ora 20.00. Printre sportivii care vor lupta în gală se numără Bogdan Stoica, Raul Cătinaş şi Andrei Stoica, ultimul urmând să-şi apere titlul mondial în faţa olandezului Fred Sikking, în meciul cap de afiş al galei de la Mamaia. Preţul unui bilet este de 50 de lei.

Tot sâmbătă, la Piaţeta Perla, are loc competiţia „Cea mai mare oră de sport din România“, eveniment care se desfăşoară între orele 9.00 şi 21.00. Pe parcursul întregii zile vor avea loc demonstraţii de fitness, precum Kangoo Jumps, Zumba, Steel Programs, Rebound AAS, Functional Training, Khai Bo, Aerobic, Fotbal, Skandenberg.

(…) Sudul litoralului a pregătit pentru turişti două zile pline. Sâmbătă, pe plaja dintre Saturn şi Venus va fi un concert extraordinar. Vor urca pe scenă Smiley, Loredana, Voltaj, Vama, Holograf şi Vunk. Evenimentul începe de la ora 19.30.

Duminică, începând cu ora 20.00, veţi putea asculta piese celebre interpretate de artiştii de la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski Constanţa“, într-un concert senzaţional de rock simfonic. Intrarea este liberă la ambele evenimente.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citeste mai mult: adev.ro/nsamtc, 31.07.2015.


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply