Iorguş, despre Constantinescu: „Dacă nu mai e el preşedinte, vrea să moară tot PSD-ul?”

0
824
Fostul primar al Mangaliei, comentariu acid.
zanfir_iorgus

Zanfir Iorguş

Nicuşor Constantinescu a pus piciorul în prag. S-a prezentat la sediul PSD Constanţa cu gândul să facă ordine în organizaţie, iar ulterior a organizat şi o conferinţă de presă în care a afirmat că nu este suspendat, ba mai mult, că intenţionează să candideze pentru un nou mandate de preşedinte executiv al PSD Constanţa! Din punctul de vedere al lui Nicuşor Constantinescu, între cei care susţin că este suspendat din funcţia de la partid, dar şi din calitatea de membru, se regăsesc şi persoane care între timp ar fi trecut în “barca” UNPR-ului, iar exemplele în acest sens ar fi Felix Stroe şi… Zanfir Iorguş!

Referitor la Felix Stroe, Nicuşor Constantinescu a transmis în teritoriu şi un document cu antentul partidului, prin care anunţă liderii de organizaţii că Felix Stroe a demisionat din funcţiile de la partid, prin urmare, el nu mai poate organiza sau coordona întruniri ale social-democraţilor din teritoriu! În ceea ce-l priveşte pe Zanfir Iorguş, interesant de reamintit că acesta s-a retras de la conducerea PSD Mangalia, urmare a rezoluţiei pe care partidul a adoptat-o, şi potrivit căreia persoanele care au probleme de natură penală nu mai pot deţine funcţii în partid.

Contactat de „Replica” de Constanţa, Zanfir Iorguş a precizat că la Mangalia au loc, duminica aceasta, alegeri pentru desemnarea noii conduceri a organizaţiei: „Din câte ştiu, până în momentul de faţă s-a înscris în competiţia pentru postul de preşedinte al PSD Mangalia domnul Nicolae Tănase”. Referitor la declaraţiile de vineri ale lui Nicuşor Constantinescu, fostul lider al PSD Mangalia a comentat: „Nu i-am înţeles gestul. Partidul i-a dat satisfacţii atâţia ani, prin susţinere şi funcţiile ocupate. Dacă nu mai e el preşedinte, vrea să moară tot PSD-ul?”, a punctat Iorguş.

Alexandra ANTON, replicaonline.ro, 13.06.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply