Radu Cristian: Cum a fost de 1 Mai la Mangalia

1
752

Primarul Mangaliei, Radu Cristian a postat pe pagina sa de facebook acest mesaj, referitor la evenimentele organizate în Mangalia, de 1 Mai:

1mai-tuning-fest-mangalia-foto-elena-z-05

Câteva mii de oameni, atât localnici, cât şi turişti veniţi din toate colţurile ţării, au participat la evenimentele organizate la sfârşitul săptămânii trecute, cu ocazia deschiderii oficiale a sezonului estival. La Mangalia, sărbătoarea de 1 Mai a fost marcată de cea de-a VI-a Ediţie a Festivalului de dans “Crazy Salsa Fest” şi de o nouă ediţie a „1 Mai Tunning Fest”.

Cele trei zile de festival de dansuri latino au reunit peste 300 de artişti din ţara şi străinătate, precum şi trupe de copii de la mai multe şcoli de dans din România. Aceştia au evoluat în cadrul mai multor show-uri, workshop-uri, party-uri şi competiţii, cursuri de dans susţinute de instructori renumiţi, precum şi a orelor de etichetă a dansului. Cunoscuţi MC cum ar fi Wilmark, Briggite Christine Preda sau Justinian Radu au fost gazdele spectacolelor care au încântat publicul.

La rândul lor, pasionaţii de tuning şi competiţii auto s-au putut bucura, timp de trei zile, de show-urile spectaculoase ale bolizilor care şi-au făcut simţită prezenţa în Portul Turistic, la „1 Mai Tunning Fest”.

Organizat de Asociaţia Autocustoms în colaborare cu Primăria Mangalia, evenimentul a reunit la startul concursurilor de Car Audio, Tuning Auto & Moto şi Drift peste 120 de maşini tunate şi 15 motociclete, venite din mai multe judeţe ale ţării. Pilotul din Mangalia, Emil Ghinea, campion la viteză în coastă, a fost şi el prezent la manifestarea automobilistică, aducând în faţa publicului două dintre autoturismele sale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În seara de 1 Mai, Corala Bărbătească „Armonia” şi Orchestra Folclorică „Muzica Divertis” au concertat la Casa de Cultură din Mangalia, într-un spectacol extraordinar de folclor şi interpretare coral-instrumentală. Sala a fost neîncăpătoare pentru cei care au venit la concert, publicul prezent aplaudând minute în şir prestaţia artiştilor.

Sursa: https://www.facebook.com/cristian.radu.33

MangaliaNews.ro, joi, 7 mai 2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Cred ca normal ar fi fost ca Tunning fest-ul sa fie organizat in afara orasului.
    si asa este un haos in acest oras, galagia oferita de aceste masini ne lipsea.
    Poate dl.Primar nu stie ca seara de seara avem vitezomani care isi tureaza masinile si motocicletele, ruleaza cu viteze mari, deci spectacol avem zilnic. In loc sa faceti ceva sa opriti acest fenomen vad ca dati apa la moara acestor teribilisti.

Leave a Reply