Protest pentru nepoţei: Doamnă Gherghe, domnilor Capatos, Măruţă şi Ionescu!

0
882

Protest pentru nepoţei:

Doamna Simona Gherghe, domnilor Cătălin Măruţă, Dan Capatos şi Mădălin Ionescu,Protest-pentru-nepoţei

Sunt o bunică îngrijorată şi scârbită şi vă scriu cu o mare, mare rugăminte. Eu şi celelalte colege de la Asociaţia Pensionarilor, am rezervat o cabană la ţară pentru două zile. E aer curat, mâncare făcută în casă şi este linişte. Am vrea să va invităm pe toţi patru acolo, să staţi de vorbă între voi două zile si să ajungeţi la un fel de pact.

Pentru că noi ne-am săturat!
Domnule Cătălin, ne-am săturat să ne întrebe nepoţii de ce trebuie să mai facă şcoală.catalin-maruta
Ei văd la televizor un agramat pe nume Mexicanu’, care face şi spune tot felul de mizerii şi mai este şi vedetă.
Domnule Cătălin, aveţi copil, o să mai aveţi unul. Chiar nu va este scârbă seara după emisiune să mergeţi la el, ştiind că 1000 de copii de la ţară şi l-au făcut idol în ziua aceea pe Marian Mexicanu’?
De ce îl chemaţi? Vă trebuie bani pentru implantul acela de păr? Fudulie de Bucureşti, va spun eu! Bărbatul trebuie să fie puţin mai frumos că dracu’!
Dar dacă ţineţi neapărat la părul acela, doamna Stela, vicepreşedintele asociaţiei, are câţiva cai la ţară, la Şimleu. Va poate da în fiecare lună 3-400 de fire de coadă de cal. Sunt tari, lungi şi rezistente şi vi le puteţi implanta unde vreţi dumneavoastră! Fără a mai trebui să va luaţi de pe fund!
Va rugăm, domnu’ Cătălin, vorbiţi cu domnii de la celelalte emisiuni şi spuneţi-le că de luni, nu mai chemaţi scursuri la televizor. Şi nu veţi mai fi nevoit niciodată să va scoateţi păr din fund, va promit eu!
Doamna Gherghe, va văd duduie drăguţă, tânăra, frumoasă.
Pentru ce? Pentru ce arătaţi toate mizeriile, nespălaţii, maneliştii şi personajele alea odioase? gherghe
Înţeleg că aveţi salariu mare. Eu am vorbit cu fetele de la asociaţia din Carei, apoi am cerut sprijinul celor din Bihor şi Satu Mare.
Vă ţineţi bine? Din pensia noastră va donăm timp de 6 luni, în fiecare lună, câte un euro. Se strâng 3856 de euro pe luna, fata mea. Sau 3855, că mai moare câte unul. Ăştia sunt bani cu care puteţi să trăiţi liniştită pînă vă găsiţi altă meserie. Una decentă, să nu va fie scârbă de dumneavoastră, ca acum. Cred că vomitaţi mult când vă demacheati seara după emisiune. Şi asta este trist. Dacă nu vomitaţi, este şi mai trist.
Doamna Gherghe, va rog eu, beţi o ţuică cu domnul Măruţă la pensiunea noastră, nu staţi certaţi că prostii! La noi se zice: nu sta certată că vaca pe bou. E doar o vorbă, dar cât de adevărată este!
Va lăsăm să huzuriţi două zile pe cheltuiala noastră, nu vă punem la treabă. Numai să gândiţi puţin vă cerem, credeţi că se poate? Spuneţi-i aşa: “Băi, Măruţă, eu de mâine nu mai chem manelişti şi mizerabli, dacă nu mai chemi nici tu!” Cât e de greu? Va ia un minut. V-aţi transforma pe loc într-un om bun, aproape cum se prefăcea Andreea Marin că era, când era la tv. Dar nu era.
Domnule Capatos, eu nu cred că sunteţi prost. De aceea îmi permit să va scriu, păreţi a fi un om ironic şi inteligent. Atunci …pentru ce? Pentru bani?! capatos
Nu mai avem, că v-am da. Îi dăm pe toţi doamnei Gherghe, dar eu şi prietenele mele vă putem ajuta aşa: vă ducem cu schimbul copiii la şcoală, facem cu ei lecţii ca să nu mai plătiţi meditatori. Apoi le citim seara poveşti, cât sunteţi dumneavoastră plecat la mizeria aia de emisiune. Numai va rugăm să scoateţi rapandulele alea de pe post, să chemaţi oameni care pot vorbi corect limba română şi care nu au mai multe kilograme de silicon in corp decât de carne.
Cât despre Daniela Crudu…, o plătiţi?!
Avem şi noi curva satului, că de’…bărbaţii au nevoi. Vorbesc de cei neînsuraţi, cei cu usor handicap şi cei mai molâi. Dar a noastră, curva satului, este obosită, a îmbătrânit şi nu prea mai face faţă.
Pe Daniela o putem lua la noi în sat o vreme, să facă treabă în paralel cu Leana. Măcar la asta se pricepe, nu trebuie să vorbească. Că la televizor vorbeşte şi ne deranjează pe toţi.
Bărbaţii neînsuraţi din sat îi vor da Cruduţei nişte haine, o casă. Iar de băgat în gură va avea ce să bage tot timpul.
Domnule Mădălin Ionescu, mi-e scârbă. ionescu
Staţi şi dumneavoastră la întâlnire şi, dacă ajung ceilalţi la o concluzie, încercaţi să nu îi furaţi şi să nu îi păcăliţi. După ce nepoţica mea a venit de la alimentară fredonând ceva din Fernando de la Caransebeş, v-am urmărit la o emisiune. Am rezistat la televizor 15 minute şi de atunci mă doare stomacul în fiecare zi, la aceeasi oră. Era acum un an.
Doamnă şi domnilor, vă rog să vă închideţi în pensiune şi să vorbiţi. Dacă nu ajungeţi la un acord, noi suntem hotărâţi să vă ţinem acolo pînă o faceţi. Vă obligăm să căutaţi de ouă găinile şi raţele, nu pe manelişti şi pe toţi inculţii, aşa cum faceţi acum. Vă forţăm să mulgeţi vaci adevărate, nu din alea siliconate. Şi să curăţaţi noroiul de pe copitele animalelor, nu doar de pe degetele nespălatelor. Vă ţinem pînă ne trece scârba. Vă ţinem pînă uită nepoţeii noştri că existaţi! Vă ţinem cu forţa, chiar de o vom face ani de zile! Chiar de vom face puşcărie pentru asta! La vârsta noastră, nu mai avem ce pierde. Dar nepoţii noştri da”.

Doamna prof. Elisabeta Tomoiu, Asociaţia Pensionarilor, Dindeştiu Mic.

Asadar, bagam capul in pamant ca strutul si asteptam sa treaca?
Nu va trece. Daca nu facem nimic, televiziunile vor difuza in continuare mizerii, iar CNA-ul nu va face nimic.
Urmariti AICI interviul cu un reprezentant CNA.
Daca iti pasa si tie, semneaza petitia si da SHARE pe pagina ta de facebook.
Daca ne strangem mai multi, poate Parlamentul ne va baga in seama.

Trebuie să încercam și să le arătăm că în România mai sunt și oameni normali!

Mai mult, AICI. 25.04.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply