AFLĂM de la IPJ Constanța

0
890

ipj constanta

Cercetat de către poliţiştii din Cumpăna pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

La data de 23.02.2015, ora 21.15, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cumpăna, au fost sesizaţi prin 112, de către angajata unui local, cu privire la faptul că, un client, i-a smuls din mână suma de aproximativ 1000 lei, după care a ieşit în fugă din local.

Oamenii legii s-au deplasat operativ la faţa locului, identificându-l pe bărbatul în vârstă de 40 de ani, din localitate, care fusese prins de către un angajat al firmei de pază ce monitorizează localul.

Persoana depistată aflându-se în stare vădită de ebrietate a fost solicitat un echipaj al ambulanţei care a transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor comiterii faptei, urmând a fi făcute propuneri legale în consecinţă prin unitatea de parchet competentă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Minor cercetat în stare de reţinere de către poliţiştii Secţiei 3

La data de 23.02.2015, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate în cazul unui furt dintr-un autoturism, poliţiştii Secției 3 l-au identificat pe I. M., de 16 ani, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 19.02.2015, în intervalul orar 13.00-15.00, prin forţarea încuietorii portierei dreapta – faţă de la un autoturism parcat pe strada Olteniei acesta ar fi sustras mai multe bunuri( aparat GPS, geantă de voiaj, un laptop, un stick de memorie, documente şi ştampile), cauzând un prejudiciu de 2500 lei, parţial recuperat.

Minorul a fost reținut de către poliţişti, pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca la data de 24.02.2015, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța şi instanţei cu propunere de arestare preventivă.


Infracţiune la regimul circulaţiei rutiere

Poliţiştii Secţiei 4 Rurale Medgidia (PP Peştera) îl cercetează în stare de libertate pe V. Petrică, care la data de 22.02.2015,  ora 22.20, a fost depistat conducând un autoturism, pe DJ 223, având o alcoolemie de  0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Reţinut de către poliţiştii din Cernavodă pentru proxenerism

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraş Cernavodă au documentat activitatea infracţională a lui D.A.N., de 17 ani, din localitate, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Astfel, în perioada 2014-2015, prin folosirea de ameninţări şi violenţe fizice, precum şi prin metoda ataşamentului emoţional, acesta ar fi determinat o minoră, în vârstă de 14 ani, să practice prostituţia pe raza oraşului Cernavodă.

D.A.N. a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 24.02.2014, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia şi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Reţinut de către poliţiştii din Ovidiu pentru comiterea mai multor furturi

La data de 23.02.2015, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ovidiu, l-au identificat şi depistat pe A. M., de 17 ani, din localitatea Pecineaga, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt, comise pe raza oraşului Ovidiu.

În urma administrării probatoriului, în cazurile a 4 furturi, 2 din locuinţe la sol prin forţarea uşii de acces, unul de gard din cimitir şi unul dintr-un garaj, cu un prejudiciu pe 5500 lei, recuperat în proporţie de 80 %, cel în cauză a fost reţinut pe baza de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 24.02.2015 să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Marti, 24.02.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply