Pregătiri pentru Dance World Cup. Performanțe în pași de dans, la Angy Dance Studio (FOTO)

0
832

angie_dance_studio_techirghiol

Telegraf: Elevii școlii de balet Angy Dance Studio din Techirghiol se pregătesc intens pentru a participa la ediția 2015 a concursului Dance World Cup (DWC), care se va desfășura în perioada 27 iunie – 4 iulie, în Capitală, la Palatul Național al Copiilor.

Rezultatele obținute la semifinalele naționale ale DWC, care s-au desfășurat în perioada 14-15 februarie, în București, i-au propulsat pe talentații copii și adolescenți pasionați de dans în marea finală. În total, 17 elevi de la școala Angy Dance Studio s-au calificat în finală, obținând mai multe premii I, II și III, precum și mențiuni.

Dintre aceștia, pe prima treaptă a podimului, la categoria Duo Contemporan Children, cu numărul „Mirror”, au urcat Amet Elif și Cristina Badea. Aceeași performanță remarcabilă au obținut-o și Bianca Mara Soceanu și Giulia Dumitrache, la categoria Duo Showdance Children, cu momentul „Party Time”.

dance_world_cup_bucarest_2015

„Sunt foarte mândră de rezultatele copiilor de la Angy Dance Studio. A fost o competiție foarte grea, obositoare, dar copiii au dansat cu plăcere și s-au simțit minunat pe scenă. Cel mai frumos sentiment pentru mine este atunci când elevii dansează cu mare drag și când ies de pe scenă fericiți și îmi spun că de-abia așteaptă să se reîntoarcă să danseze în fața publicului și a juriului, oricât de obosiți ar fi!”, a spus profesoara și coregrafa Angelica Elena Mihale-Ceară. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, în telegrafonline.ro, 21.02.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply