Galerie foto. Comoara luptătorilor constănţeni, la Cupa României la Kung-Fu

0
712

luptatorikungfu

În week-end, la Sala Polivalentă din Năvodari, a avut loc Cupa României la Kung-Fu, unde au participat 94 de luptători din ţară. Sportivii au reprezentat 12 cluburi din cadrul Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact. Majoritatea dintre aceştia au avut tăria de a participa la două, ba chiar trei probe. Probele competiţiei au fost: „Tuishou”, „Light-Fighting Sanda”, „Erjie-Gun Fight” şi „Total-Contact Fighting” individual. 

Din Constanţa, au participat sportivii de la cluburile CS Năvodari, CS „Marea Neagră” Constanţa, CSU „Neptun” Constanţa, CS „Noua Generaţie” Mangalia, CSC Mihail Kogalniceanu, CSA „Axiopolis Sport” Cernavodă, CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa, CS Wushu Maxx Mangalia.

Luptătorii Constanţei au cucerit o întreagă pleiadă de medalii, la toate categoriile de vârstă. Sportivii cluburilor locale au luptat, indiferent de vârstă, cu dorinţa de a cuceri o medalie şi de a urca pe podium. La sfârşit de an, Constanţa şi-a trecut în palmares peste 100 de medalii, toate cucerite la Cupa României. 

„A fost ultimul concurs de Kung-Fu din acest an şi cel mai greu dintre toate. A durat 9 ore, meciurile au fost disputate şi spectaculoase, chiar dacă la unele probe s-au impus sportivii campioni, totuşi nici aceştia nu au avut o sarcină uşoară pentru a ajunge pe podium. Meciurile s-au desfăşurat în sistem piramidal şi „super-fight”. Cel mai aşteptat meci a fost cel dintre sportivii Adrian Roşca şi Petrică Purcaru (cel care şi-a schimbat de puţin timp numele de familie, cunoscut sub numele de Stoian). Ambii sportivi, în formă foarte bună, au demonstrat că rezultatele obţinute în acest an, la mai multe probe de contact, nu au fost întâmplătore. Meciul a fost câştigat de Roşca, la puncte, dar tactica luptei a fost diferită. Purcaru a căutat să obţină K.O., dar Roşca a luptat de la distanţă şi a luat mai multe puncte. Ambii sportivi vor face parte din lotul naţional de Kung-Fu, pentru participarea la Campionatul European din luna aprilie 2015. Aducem pe această cale mulţumirile noastre tuturor celor care ne-au ajutat la organizare!”, a declarat Florin Iordănoaia, preşedintele CS „Marea Neagră” Constanţa. Clasamentele complete sunt următoarele:

Continuarea, în cugetliber.ro, 23.12.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply