MANGALIA: “Povestea lui 7”, la Târgul de Turism al României

1
883

Municipiul Mangalia şi staţiunile aferente vor fi reprezentate la Târgul de Turism al României care se desfăşoară în perioada 13-16 martie, la Romexpo Bucureşti. În parteneriat cu FanROmania Holding, Asociaţia de Promovare a Turismului şi cei mai importanţi agenţi economici din staţiunile Saturn, Venus, Jupiter, Cap-Aurora, Neptun şi Olimp, Primăria Mangalia promovează ofertele turistice în cadrul standului propriu (62-64) aflat în pavilionul C5 al Complexului Expoziţional Romexpo.

La această manifestare expoziţională de referinţă pentru turismul intern şi internaţional, staţiunile din sudul litoralului românesc se vor prezenta cu un concept unitar, într-un spaţiu generos, organizat pe tema ”Povestea lui 7”.

Ce este 7? O cifră interesantă, cu diverse conotaţii numerologice, care definește anul 2014 (2+0+1+4=7) şi care poate fi regăsită în culorile curcubeului ce vor reprezenta de acum înainte fiecare staţiune: Olimp – roşu, Neptun – oranj, Jupiter – galben, Cap Aurora – verde, Venus – albastru, Saturn – indigo, Mangalia – violet.

Ideea a fost pusă la punct în urma numeroaselor întâlniri ale reprezentanţilor administraţiei locale cu agenţii economici ce operează în turismul litoral de sud. Rezultatul acestei bune colaborări este vizibil atât în organizarea standului, cât şi în calitatea şi originalitatea materialelor de promovare.

Un astfel de material este revista ”Vacanţa ta… la Mangalia”, în care sunt prezente principalele informaţii despre cazare, divertisment, posibilităţi de recreere pentru adulţi şi copii, spa şi tot ceea ce au nevoie turiştii pentru  vacanţă de 7 stele la Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Standul de prezentare este organizat conform acestui nou concept unitar bazat pe steluţa veselă şi pe semnificaţia cifrei 7 referitor la Mangalia şi staţiunile aferente.

Spaţiul va fi animat de numeroase personalităţi ale show-business-ului românesc invitate să viziteze deocamdată imaginar, ulterior fizic, staţiunile Mangaliei.

Potenţialii turişti vor fi întâmpinaţi cu oferte deosebite, cu surprize şi vor putea participa la o tombolă cu premii constând într-un sejur complet într-una din staţiunile din sudul litoralului.

Miercuri, 12 martie 2014, Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply