Expoziţie de mărţişoare la Şcoala Gimnazială Nr.3 din Mangalia (FOTO)

0
1051

Asociaţia de părinţi “Albatros”, împreună cu elevii Şcolii Gimnaziale nr.3 din Mangalia a organizat, vineri, 21 februarie, o expoziţie de mărţişoare confecţionate de copii, în scopul comercializării.

La eveniment, a fost invitat primarul oraşului, Radu Cristian, care a admirat exponatele şi a încurajat elevii să îşi dezvolte latura creativă. Ulterior, el a achiziţionat un panou cu mărţişoare pe care îl va expune în incinta Primăriei.

Fiecare dintre mărţişoarele expuse în foaierul şcolii au fost realizate cu talent şi pricepere de elevii claselor pregătitoare, dar şi de cei din ciclul primar şi gimnazial. Sub atenta îndrumare a cadrelor didactice, copiii au debordat de imaginaţie, confecţionând mărţişoare unicat. Talentul şi originalitatea cu care au fost realizate creaţiile au fost recunoscute de cei prezenţi, care au achiziţionat mai multe mărţişoare. Cu banii strânşi din vânzarea acestora, conducerea şcolii a precizat că va achiziţiona două videoproiectoare, necesare elevilor.

În cazul în care banii nu vor fi suficienţi pentru acest scop, edilul oraşului a menţionat că suma va fi completată cu bani de la bugetul local. Totodată, evenimentul a urmărit să pună în valoare capacitatea creativă a elevilor din cadrul instituţiei de învăţământ şi să promoveze atitudinea responsabilă faţă de mediul înconjurător, majoritatea mărţişoarelor fiind realizate din materiale reciclabile.

Galerie FOTO:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vineri, 21 februarie 2014, Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply