MANGALIA – Startul sezonului turistic: 1-5 mai, cu CRAZY SALSA FEST!

1
1338

farmec.ro
carturesti.ro%20

Festivalul Internaţional Crazy Salsa Fest, inclus în Calendarul internaţional al Festivalurilor de Salsa, este organizat în Mangalia  de  către Clubul Sportiv „Noua Generaţie”, prin preşedinte prof. Ciprian Broască.

Totul a început în anul 2010, cu o mână de tineri şi cu ideea de a organiza un Festival Salsa pilot. Conceptul a pornit de la evenimentele organizate în ţări europene cu orizonturi mai largi, precum Germania, Austria, Olanda şi Bulgaria.

Anul acesta se implinesc 5 ani de cand Crazy Salsa Fest şi-a facut debutul.   A fost dificil pentru public să asimileze conceptul, mai ales că acest Festival este o alternativa educativ-culturală pentru copii şi adulti la traditionalul mod de a sărbători 1 Mai muncitoresc… Mentalitatea românilor nu era programată  pentru un asemenea eveniment…

S-a pornit de la 400 de persoane, dar s-a ajuns la aproape 1500, în 2013.    În final, insistenţa organizatorilor de a transmite un mesaj pozitiv a fost recompensată, dovadă succesul de care se bucură acest eveniment.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Crazy Salsa Fest se desfăşoară în municipiul Mangalia. Participarea este posibilă pe baza de INVITATII emise de catre organizatori, în urma selecţiei ofertelor venite din partea diferitelor scoli de dans din întreaga lume.

De-a lungul timpului, au fost invitati speciali artisti si campioni de salsa, bachata si alte stiluri de dans  din Franţa, Italia, Turcia, Grecia, Bulgaria, Cuba.

Prin dans şi reprezentaţii de artă a dansului, Crazy Salsa Fest promovează frumuseţea, unicitatea fiecărei naţiuni, în contextul globalizării şi al păstrării identităţii socio-culturale. Schimburile culturale şi de idei contribuie din plin la cunoaşterea umană, la întărirea prieteniei şi îmbogăţirea orizontului spiritual al participanţilor.

Alături de artiştii internationali, pe scena Crazy Salsa Fest evoluează de fiecare dată artişti şi şcoli de dans din România, frumuseţea dansului latino fiind apreciată si la noi, la justa sa valoare.

Vă oferim o Galerie FOTO de la Ediţia 2013 Crazy Salsa Fest:

http://salsamagia.ro/crazy-salsa-fest-2013-show/ 

Şi un VIDEO de la Crazy Salsa Fest 2013, Mangalia:

MangaliaNews.ro, Vineri, 21 febr.2014.

****************************************************************************


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply