Descărcarea deşeurilor de pe nava Flaminia începe în câteva zile

0
687
Bola: “Lucrurile vor fi sub control şi nu vor exista probleme deosebite” Descărcarea deşeurilor de pe nava Flaminia începe în câteva zile.

Descărcarea deşeurilor de pe nava Flaminia începe în câteva zile Nava refuzată de câteva ţări pe motiv că ar fi o bombă toxică plutitoare, dar primită de România pentru că nu reprezintă un pericol atât de mare încât să ne afecteze, urmează să ajungă în şantierul Daewoo din Mangalia.

Aşadar, totul merge mai departe, potrivit zicalei câinii latră, ursul merge, cu menţiunea că nu prea există câini care să latre, în România. Garda de Mediu a fost la fel de cooperantă ca de obicei şi în cazul navei Flaminia, în sensul că mai multe informaţii despre navă se puteau obţine de la o persoană care avea limba tăiată decât de la Garda de Mediu.

Totuşi, a existat o persoană care şi-a asumat răspunderea de a ne mai pune la curent cu Flaminia. Prefectul judeţului Constanţa, Eugen Bola, a precizat că deşeurile de pe navă vor fi descărcate cel mai probabil vineri sau la începutul săptămânii viitoare. În acest moment se fac pregătirile pentru a se începe acţiunea efectivă de descărcare a deşeurilor – vineri sau luni. DMHI este beneficiarul, deci vor fi echipe de la DMHI, va fi echipă de la UMEX, Garda de Mediu, Agenţia pentru Protecţia Mediului, inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, Serviciul Securitate în Muncă care va verifica să se respecte normele de securitate.

Lucrurile vor fi sub control şi nu vor exista probleme deosebite. Nava va fi descărcată, deşeurile vor fi valorificate în România, după care nava se duce la Mangalia, a declarat pentru Replica, prefectul Constanţei, Eugen Bola.

Sorin HULUBEI, Replicaonline.ro, Marţi, 28 mai 2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply