Primarul Mangaliei a inspectat lucrările de ecologizare din Saturn

0
708

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, împreună cu mai mulţi reprezentanţi ai Primăriei şi Consiliului Local au continuat, luni, 15 aprilie, seria inspecţiilor în sudul litoralului, în vederea pregătirii sezonului estival.

În urma verificărilor din staţiunea Saturn, edilul a constatat o îmbunătăţire a aspectului acesteia şi a declarat că cei mai mulţi agenţi economici au executat lucrări de ecologizare şi igienizare a spaţiilor pe care le deţin.

În acest sens, edilul a remarcat că unii dintre aceştia au luat act de notificările primite de la Primărie şi au înţeles că turiştii trebuie primiţi într-un cadru adecvat.

“Sunt mulţumit să constat că unii investitori şi-au adus aportul la înfrumuseţarea activelor deţinute şi au respectat termenele de finalizare a lucrărilor de reparaţii stipulate în notificările primite, respectiv 31 martie. În plus, există şi agenţi economici care au demarat lucrări de igienizare şi pe spaţiile care nu le aparţineau, iar aceştia vor primi sprijin din partea municipalităţii, dacă ne vor solicita acest lucru”, a menţionat primarul Cristian Radu.

Pe parcursul inspecţiei, edilul a reiterat ideea conform căreia cei care au ignorat notificările municipalităţii şi nu au efectuat la timp lucrările de igienizare şi ecologizare necesare, vor fi amendaţi.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

De asemenea, Primăria va face curăţenie în spaţiile nesalubrizate, urmând ca deţinătorii acestora să suporte contravaloarea facturilor. Edilul Mangaliei a mai precizat că, la lucrările de igienizare vor contribui şi persoanele care primesc asistenţă socială din partea Primăriei.

În cadrul inspecţiei au fost semnalate şi unele apecte negative în ceea ce priveşte panourile publicitare amplasate la întâmplare, chioşcurile inestetice construite fără autorizaţie sau gardurile împrejmuitoare existente pe domeniul public, care vor fi demolate.

În plus, edilul a subliniat faptul că “există un proiect de 50 de milioane de euro, pe care încercăm să îl deblocăm, iar cu aceşti bani vom reabilita trama stradală din staţiuni”.

Luni, 15 aprilie 2013, Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply