Victor Ponta: Am acasă pe cineva care numai despre gazele de şist îmi vorbeşte

0
565

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, că înţelege preocupările celor care vorbesc despre protecţia mediului în contextul explorărilor gazelor de şist şi a adăugat că are acasă pe cineva care îi vorbeşte mult despre acest subiect, primul ministru făcând astfel referire la soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu.

“Va fi o nouă decizie controversată şi înţeleg foarte mult preocupările celor care vorbesc despre protecţia mediului. Da, sunt corecte şi sunt legitime. Am acasă pe cineva care numai despre asta îmi vorbeşte şi ştie foarte bine despre ce vorbeşte. Pe de altă parte, ştiu altceva. Că în acest moment, pentru industria din  România, nu mai vorbesc de populaţie, unde putem să facem tarife sociale, dar pentru industria din România preţul gazului este cea mai mare problemă. Din punct de vedere politic, dependenţa noastră de importul de gaze din Rusia este o problemă strategică”, a declarat premierul, la RTV.

El a mai precizat că în urma explorărilor Exxon, Petrom şi Romgaz s-au descoperit resurse în Marea Neagră şi că se fac cercetări pentru gazele de şist din Moldova şi Dobrogea.

Cititi mai mult pe AGERPRES.ro, Marti, 9 aprilie 2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply