Primăria Mangalia participă la Târgul de Turism de la Romexpo

0
656

Primăria municipiului Mangalia va participa la Târgul de Turism al României, organizat la Romexpo Bucureşti, în perioada 14-17 martie. Staţiunile din sudul litoralului vor fi reprezentate într-un stand comun, alături de Mamaia şi Eforie, în colaborare cu Asociaţia Litoral-Delta Dunării.

În cele patru zile ale TTR, va fi prezentat calendarul evenimentelor programate pentru sezonul estival 2013, în  Mangalia şi staţiunile din sudul litoralului.

Primarul Cristian Radu a declarat că, prin această participare se doreşte readucerea în atenţia operatorilor de turism a locaţiilor hoteliere din Neptun-Olimp, Jupiter, Cap Aurora, Venus şi Saturn.

“În colaborare cu Consiliul Judeţean şi Asociaţia Litoral-Delta Dunării, încercăm o relansare a turismului din sudul litoralului, prin crearea unor evenimente menite să atragă turişti încă din perioada sărbătorilor de 1 Mai şi Paşte”, a subliniat edilul Mangaliei.

El a explicat că reprezentanţii municipalităţii, alături de specialişti din turism şi marketing, lucrează la o serie de proiecte prin care se urmăreşte atât extinderea capetelor de sezon, dar şi creşterea numărului de turişti.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“Vom  organiza festivaluri şi concerte cu artişti celebri, care să atragă numeroşi spectatori din ţară şi străinătate. De asemenea, vom avea evenimente de promovare a imaginii sudului litoralului, astfel încât staţiunile noastre să devină un pol de atracţie turistică”, a completat Cristina Radu.

O parte dintre aceste proiecte vor fi prezentate în cadrul Târgului de Turism, urmând ca altele să fie definitivate în perioada imediat următoare.

Marti, 12 martie 2013, Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply