Vremea se încălzeşte în luna martie

0
780
VEZI PROGNOZA PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru  intervalul 4 – 17 martie, pentru fiecare regiune a ţării. În această perioadă sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu  probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

DOBROGEA

Vremea se va încălzi începând din 6 martie,  devenind caldă pentru această perioadă între 7 şi 11 martie, când maximele  termice se vor situa în medie în jurul valorii de 12 grade Celsius. În  intervalul 12 – 14 martie temperaturile diurne vor marca o scădere accentuată, până la valori medii de 5…6 grade Celsius, dar vor creşte uşor începând din 15  martie. Temperaturile minime se vor situa în medie în jurul valorii de 6 grade  Celsius, în intervalul 8 – 12 martie, iar în rest vor fi apropiate de 0 grade,  chiar uşor negative în nopţile de 5 şi 6 martie.

Începând din 9 martie,  până la sfârşitul intervalului, temporar vor fi precipitaţii slabe cantitativ,  sub formă de ploaie.

Citeste mai mult pe RTV.NET, Luni, 4 martie 2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply