Cristian Radu susţine prezenţa unei trupe de intervenţie rapidă a Jandarmeriei, în Mangalia

0
701

farmec.ro
carturesti.ro%20

Primarul Cristian Radu a participat joi, 10 ianuarie, la şedinţa de bilanţ a Detaşamentelor de Jandarmi din Neptun. Cu această ocazie, inspectorul şef al IJJ Constanţa, colonel Costică Cojoc, a înmânat diplome de excelenţă edilului Mangaliei şi directorului RAAPPS, Mitică Popescu.

De asemenea, au fost acordate diplome de merit plt. maj. Florin Pricop, plt. Pompiliu Mistodie şi plt. maj. Daniel Lupu. La reuniunea jandarmilor au mai fost prezenţi colonelul Cristian Pocean şi plt. adj. şef Mihai Danciu din cadrul SPP, primarii din 23 August şi Costineşti şi adjunctul comandantului Poliţiei Mangalia, comisar-şef Valentin Mustăţea.

În cadrul întrunirii, au fost trecute în revistă cele mai importante activităţi desfăşurate de jandarmi în anul 2012 şi modalităţile de creştere a gradului de eficientizare din timpul misiunilor.

Primarul Mangaliei şi-a exprimat dorinţa de a avea în municipiu o trupă de intervenţie rapidă a jandarmilor, care să acţioneze ori de câte ori este necesar.

“Pentru că discutăm de siguranţa cetăţeanului, eu îmi doresc, în calitate de cetăţean, ca prezenţa dumneavoastră în teren să descurajeze orice act care vine în contradicţie cu legea. Este nevoie de o trupă de elită care să îşi desfăşoare activitatea în Mangalia. Am constatat că infracţionalitatea este mai ridicată în unele zone şi perioade ale anului, iar unii dintre cei care încalcă legea vin apoi să ceară ajutoare sociale de la Primărie. Vom lua măsuri pentru îndepărtarea acestor indivizi, printr-o bună colaborare cu Jandarmeria,” a precizat edilul Cristian Radu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Joi, 10 ianuarie 2013, Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply