De azi a început vacanța de iarnă pentru elevi

0
881

Elevii din învăţământul preuniversitar şi preşcolarii au intrat de azi în vacanţa de iarnă, care va dura trei săptămâni, potrivit structurii anului şcolar aprobată de Ministerul Educaţiei. Astfel, elevii şi preşcolarii vor reveni în unităţile de învăţământ la 14 ianuarie, pentru cursurile celui de-al doilea semestru al anului de învăţământ.

Următoarea vacanţă pentru elevii din învăţământul preuniversitar şi preşcolari va fi cea de primăvară, care va avea loc între 6 şi 14 aprilie. Totodată, săptămâna 1–5 aprilie 2013 din semestrul al doilea va fi dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, care va avea un orar specific.

Cursurile celui de-al doilea semestru al anului şcolar se vor încheia la 21 iunie. Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, cursurile celui de-al doilea semestru al anului şcolar se vor încheia la 31 mai.

Pentru clasa a VIII-a, anul şcolar are 36 de săptămâni din care durata cursurilor este de 35 de săptămâni, o săptămână fiind dedicată desfăşurării evaluării naţionale. Totodată, cursurile claselor a VIII-a se vor încheia la 14 iunie.

Vacanţa de vară va începe la 22 iunie şi se va încheia la15 septembrie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Şi studenţii vor intra vineri în vacanţa de iarnă, durata acesteia fiind, însă la majoritatea instituţiilor de învăţământ superior, de doar două săptămâni.

Ziua de Constanţa, Vineri, 21 decembrie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply